Evenemanget har varit

Dropkick Murphys

Konsert

Dropkick Murphys

Dropkick Murphys Trädgårn

Guider
Trädgårn

Amerikanska Dropkick Murphys har med sina irländska influenser skapat en egen musikgenre med sin mix av punk, hardcore och irländsk folkmusik. Bandet är välkända för sina fantastiskt fartfyllda live-framträdanden, vilket de inte minst bevisade inför ett smockfullt röjande Gröna Lund och ett lika hängivet Peace & Love i somras.

Den 22 januari intar de Annexet i Stockholm och den 24 januari är det Göteborg och Trädgårns tur.

I källaren under en frisörsalong i industristaden Quincy, Massachusetts, började medlemmarna i Dropkick Murphys på helgerna att repa in sina första alster. Efterhand kom folk ner och lyssnade, skaran växte, blev större och större och det hela ledde till att killarna började leta sig utanför grannskapets trygga famn på jakt efter "riktiga" spelningar. Och det dröjde inte länge innan Tim Armstrong (Rancid) fick upp ögonen för dem och signade dem till Hellcat Records.
Sin energiska punkrock som flätats samman medtraditionella irländska arrangemang och instrument har slagit an en ådra hos publiken som vuxit i takt med bandet och med lite drygt femton år på nacken har de skapat sig en trogen kult som följer dem vart de än är. Sju album har de i ryggen och 2011-års "Going Out In Style" knuffade sig in på en spektakulär sjätte plats på den amerikanske Billboard-listan.
I slutet av året kommer bandets grymt efterlängtade uppföljare, "Signed and Sealed in Blood", och med det kommer det svettiga turnélivet som ett brev på posten. För Dropkick-fans i de västra delarna av Sverige kommer Göteborg stå värd för Dropkick Murphys. De som är längre norrut får ta sig till huvudstaden för förlustelse. Våga inte missa detta tillfälle att fly verkligheten för några timmar. Ni kommer inte att ångra det.
Med sig har Dropkick en artist som väldigt många svenska fans har sett fram emot att få se på en svensk scen. Brittiska folk-punk-singer-songwritern Frank Turner inleder kvällarna både i Stockholm och Göteborg. Efter att post-hardcore-bandet Million Dead splittrades 2005, där Frank var frontfigur och sångare, har han på egen hand nu släppt fyra hyllade album och hans fanskara bara växer. En perfekt start på en grym konsertkväll.

Ålder: 18 År
Pris: 370:- + ServiceAvgift
Biljetterna släpps viahttp://www.eventim.se den 15 oktober
Trädgårn öppnar: 17:00
Konsertlokalen öppnar: 19:00
Konserten startar: 20:00
Arrangör: KB West & LiveNation

Lägg till en tagg
Arrangör av Dropkick Murphys

Trädgårn

Pris

370 kr

Websida

http://www.profilrestauranger.se/tradgarn/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Nya allén 11

Spara intressen för Dropkick Murphys
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Dropkick Murphys

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Dropkick Murphys

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Trädgårn
Populär Restaurang vid
Nattklubb Trädgårn Klubb
Göteborgs största nattklubb
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Jag söker
Laddar guider...