Evenemanget har varit

Johnossi

Konsert

Johnossi

Johnossi Trädgårn

Trädgårn

Johnossi släpper nytt album och turnerar 2013. Första singeln "Gone Forever"får världspremiär i direktsänd TV när Johnossi framför den live på P3 Guld-galan i Göteborg den 19 januari.

Sen debuten 2005 har John Engelbert (gitarr, sång) och Ossi Bonde (trummor) hamrat, riffat och svettat sig fram till den absoluta framkanten av svenska rockband. Med det tredje, guldsäljande, albumet "Mavericks" (2010) nådde duon en ny nivå. Albumet belönades med priser på såvälGrammissomP3 Guldoch innehöll platinasingeln "What’s The Point" som blev en av 2010 års mest spelade låtar på radio och låg på trackslistan i 25 veckor. Nu, tre år senare, är det dags för uppföljaren.

Det ännu obetitlade fjärde albumetsläpps den 20 mars 2013. Albumet spelades in i Riksmixnings-verket studion på Skeppsholmen i Stockholm under hösten 2012 och har producerats och mixats av bandets vapendragareLasse Mårténsom även producerade "Mavericks". Nytt i sammanhanget denna gång är att ävenBjörn Yttling(Lykke Li, Shout Out Louds, Peter Bjorn & John m fl) ochPontus Winnberg(Miike Snow m fl) har ett finger med i spelet som exekutiva producenter.

Första singeln "Gone Forever"får världspremiär i direktsänd TV när Johnossi framför den live på P3 Guld-galan i Göteborg den 19 januari.

Så här säger bandet själva om tillkännagivandet av nya albumet.

"Vi är mycket exalterade över att idag meddela att vårt fjärde, än så länge obetitlade, studioalbum är klart.Det har varit ett hektiskt år fullt av spänning, tvivel, kreativitet, ångest och en handfull andra känslor man går igenom när man försöker skapa något meningsfullt. Detta album betyder väldigt mycket för oss. På många sätt känns det som om vi lyckats rensa oss själva från allt som varit, för att sen börja om från början och bygga från grunden igen. 2012 markerar slutet på en era. För världen och för Johnossi. Vi går nu in i en ny era. Vi är mer upplysta och hungrigare än någonsin."
Johnossi har alltid varit ett beryktat liveband och hyllats för sin kraft och energi på scen. I samband med släppet av nya albumet ger sig bandet ut på Skandinavienturné.

Ålder: 18 År
Pris: 425:- + ServiceAvgift
Biljetter säljes viahttp://www.eventim.se
Arrangör: PK Musik

Lägg till en tagg
Arrangör av Johnossi

Trädgårn

Pris

425 kr

Websida

http://www.profilrestauranger.se/tradgarn/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Nya allén 11

Spara intressen för Johnossi
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Johnossi

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Johnossi

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Trädgårn
Populär Restaurang vid
Nattklubb Trädgårn Klubb
Göteborgs största nattklubb
Bar / Konsert Friday Night Live på Västerhus
Livemusik i världsklass på Västerhus
Nattklubb Torsdagsklubben
Torsdagar på Sticky Fingers
Jag söker
Laddar guider...