Evenemanget har varit

Looptroop Rockers

Konsert

Looptroop Rockers

Looptroop Rockers Trädgårn

Trädgårn

Looptroop Rockers Prestenterar Professional Dreamers Tour

Looptroop Rockers är tillbaka! Den 9 mars släpper gruppen sitt nya efterlängtade album Professional Dreamers. Singeln och videon med samma namn finns ute sedan två veckor tillbaka. I samband med detta ger sig bandet ut på vägarna för ett massiv turné nu i vår och sommar, både på hemmaplan och utomlands.

Även om deras senaste album - Good Things - kom så sent som våren 2008 har truppen på inget sätt stått stilla de senaste åren. I slutet av 2009 gjorde de sin första nationella USA turné och följde upp det i början av 2010 med ett antal spelningar på SXSW i Austin och ett knippe spelningar därtill. Förra året gjorde man även en bejublad spelning på Reearth-festivalen i Thailand där de även i år kommer att delta i slutet av februari. I höstas släppte bandet låten On Repeat som en kommentar på utgången av valet och den har snurrat frekvent på radio sen dess. Videon har snart 200,000 views på Youtube.

Efter mer än två års frånvaro är Cosmic tillbaka vilket bidragit till en rejäl nytändning för bandet. Gruppen är nu komplett. Det skrivs om internationella framgångar för andra svenska hiphopakter men det finns fortfarande ingen som kan mäta sig med Looptroop i genomslagskraft. Deras framgång utomlands slår de flesta pop/rock-akter som det pratas om med hästlängder och allt talar för att det kommer att fortsätta så.

Det nya albumet kan mycket väl vara deras bästa hittills. Med Cosmic tillbaka är det oundvikligt att tankarna går till det klassiska Looptroop-soundet, men skivan är snarast en perfekt symbios mellan det nya och gamla och Embee har ännu en gång överträffat sig själv bakom spakarna.

Redan nu vet både du och jag vilka som kommer att dominera konsertvåren. Till Göteborg och Trädgår’n kommer de den 13e April!

Lyssna påwww.looptrooprockers.com

Lägg till en tagg
Arrangör av Looptroop Rockers

Trädgårn

Pris

150 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.profilrestauranger.se/tradgarn/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Nya Allén 11

Spara intressen för Looptroop Rockers
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Looptroop Rockers

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Looptroop Rockers

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Trädgårn
Populär Restaurang vid
Nattklubb Trädgårn Klubb
Göteborgs största nattklubb
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan
Jag söker
Laddar guider...