Evenemanget har varit

Robyn

Konsert

Robyn
Trädgår'n 17 december

Lyssna på Myspace
Varför gillar alla Robyn? Varför har Robyn magnetisk, nästan narkotisk, dragningskraft på såväl identitetssökande tonåringar som småbarnsgenererande 30-nånting? Varför utgör hon en gemensam nämnare för både hårdrockare, indiepoppare och electronica-snobbister? Varför ber kritiker vid hennes altare, varför slickar alla hipsters smulorna från hennes bord, varför lyckas Robyn slita bort rigida finkultursivrare från den konservativa stelbentheten?

Det handlar naturligtvis först om att Robyn slänger sofistikerad, omedelbar popmusik rakt in i moderniteten, och att berättelserna förmedlar frihet och styrka lika mycket som eftertanke och utsatthet. Men i hög utsträckning beror det kanske på att hon på ett naturligt sätt representerar kvaliteter som är tilldragande ur ett rent mänskligt perspektiv. Robyn är en samlande symbol för integritet, oräddhet och smakfullhet - egenskaper som var och en för sig är attraktiva, men sammantaget genererar genuin inspiration. ”Så vill jag vara”, tänker män och kvinnor. ”Jag vill kanalisera sådan kreativitet, jag vill leva lite extra, jag vill släppa tyglarna och dansa fritt.” Robyn motiverar dem.

Nu när Body Talk pt 1 fått sitt första syskon, den likaledes hyllade Body Talk pt 2, vecklar Robyn ut fortsättningen på sitt storslagna drama om urban längtan. Hennes konserter har blivit triumfer av suggestiv, preciserad energi, och visar att popmusik på scen år2010 fortfarande kan lämna rusiga känslor avatt ha varit med om något speciellt.

I december gratulerar vi Sveriges tre storstäder. Hänryckningens tid är kommen. Den 17 december är det Göteborg och Trädgår´ns tur. Biljetterna släpps via Ticnet. Ställ väckarklockan!

(text PK Musik)

Lägg till en tagg
Arrangör av Robyn

Trädgårn

Telefonnummer

Websida

http://www.profilrestauranger.se/tradgarn/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Nya Allén 11

Spara intressen för Robyn
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Robyn

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Robyn

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Hobby & Skapande / Barn & Familj Pick-n-Paint
Måla keramik i Linnéstaden
Kafé Café Soup n´ Bagel
Soppor och bagels vid Södra vägen
Nattklubb / Konsert Karaokeklubb
Alla Lördagar på Västerhus kl. 21:00
Bar / Konsert Öppen Scen
Gyllene Suggan

De som gillade detta gillade också

Nattklubb / Krog & Pub Rockbaren
Klubb och konserter i rockens tecken
Jag söker
Laddar guider...