Evenemanget har varit

Vernissagefest

Utställning / Kalas & Festival

Vernissagefest

Vernissagefest urban artroom1209 och Kontiki

urban artroom1209 och Kontiki

Överaskning! Kontiki kör fram en buss kl 21.30, de första 50 får plats och körs sedan till Kontiki (vid botaniska) för fest till sent. Buss, entré, garderob och billig bar för en 20:-!
Hörde jag efterfest?

Överraskning nr två!

DAKTA aka TOXIC, en tung DJ från Barca, har slängt ihop en skräddarsydd mix med det (i skrivande stund) senaste från London, allt specialanpassat för det goa galleriet i Lilla London, Urban artroom i Göteborg.

RUBIN

Nittonhundraåttiofem, någonstans i skarven då Ronald Reagan svär presidenteden och Halleys komet passerar jorden ritar den då 10-åriga RUBIN sin allra första tag. Född och uppvuxen i vardagstristessen vagga, Göteborgsförorten Bergsjön, ser han betongen i miljonprojektet blomma för sitt inre och ger sig ut på en resa som han är på än idag.
Tjugofem år senare har Rubin satt sin prägel på betong, tegel och puts på många håll i världen, från Helsingfors till Thailand, från Danmark till Los Angeles. Numera bosatt i New York, där han även ställt ut sin svartkopparserie på Graffiti Galore i Nolita, målar han ofta med sin crew i the Bronx, skådeplatsen för graffitins födelse och platsen där man enligt honom hittar New Yorks bästa steak sandwich.

Att det skulle bli just graffitin, som skulle bli hans ultimata utlopp för kreativiteten var inte helt tippat. Rubin trivs lika bra i de finska norrländska skogarna - som han har i sitt dna - som i storstaden.
- Men det är något som händer när jag trycker på capen och drar den allra första linjen på en burner, säger han. En slags förväntansfullhet lägger sig över mig som är så påtaglig att allt annat slutar existera.

OBS. Galleriet öppnar som vanligt kl 13 denna lördag. Det blir dock vernissagefest mellan kl 18-22. Så är du sugen på att se på konst i stillheten, kom på dagen. Vill du parta, kom på kvällen. Vill du ha allt häng hela dagen. Välkommen.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Vernissagefest

Urban Artroom

Websida

http://www.urbanartroom.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Friggagatan 21

Spara intressen för Vernissagefest
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Vernissagefest

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Vernissagefest

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Kontiki
Skön karibisk stämning vid Slottskogen
Museum & Gallerier Urban Artroom
Gatu- och samtidskonst på
Utställning Slottsvisning på Gunnebo
Guidade visningar i 1700-talsinteriör
Utställning Dödliga skönheter
Giftiga ormar på Universeum
Jag söker
Laddar guider...