Evenemanget har varit

Ålen & Vännerna

Konsert

Ålen & Vännerna
Yaki-Da

Då var det åter dags att inta Absintbaren på Yaki-Da och leverera kvalitativ och underjordisk klubbmusik. Rakt från Ålens hjärta presenteras en Live akt som kommer ge er alla så otroligt mycket mer än dans i benen.

En audiovisuell natt med LO & [krig] (Stålverk) där djupa techno basar och konst flyttar oss till en annan värld, en bättre värld, en värld för alla.

LO & [krig] (Stålverk) LIVE!

[krig] är ett konstprojekt där cirka 50% av uttrycket alltid är musik, det andra handlar om att visuellt eller med andra tillgängliga medel skapa en helhet, en värld som musiken är en integrerad del i. Där har textil en central roll och just nu håller duon på med en slututställning på konstfack textil där en "makapär" skapas i dialog med publiken. Det bästa sättet att förstå detta närmare är att gå in påwww.krig.me och se på bilder och läsa.

Lo är en skygg varelse som sysslar med stämningsladdad och djup techno men som också håller på att bryta sig ur sitt musikaliska fängelse och bli en slags "superhjälte". I [krig]s värld ingår Lo ofta som en invånare.

Stålverk har gett ut en 12" med Lo och [krig] och fler kommer. Stålverk är ett pågående projekt med centrum i stålstaden a.k.a "Sandviken". Det har gett ut dussintals olika projekt med en viss gemensam nämnare i det elektroniska. Nyligen har två digitala släpp kommit; [krig] och Lo's "The Conclusion" som är ögonblicksbilder ur deras tanke kring ett liveset, samt Lo's material "Elektrozavodskaja" som är en meditation över Moskvas tunnelbana.

J. Wikner (Wikners Vilja/Cue Crew)

Johannes Wikner är en ung och talangfull DJ med fäste i Göteborg. Han har spelat på ett flertal klubbar runt om i stan och ett gäng framgångsrika lagerlokals partyn. Musiken rör sig mellan minimal house och deep house, alltid mixat med skicklighet och publiken i fokus.

Anderzon alias Ålen (Å&V Yaki-Da/Seasons/Playmobil Soundsystem)

Javisst, rakt ur böljan blå - den elektroniska Ålen. Gubben bakom klubben som döljer sig bakom sitt skägg. Med förkärlek till Detroit och Dub Techno känner Ålen sig mer än hemma i hamn när han tillsammans med J. Wikner värmer upp och avslutar kvällen.

#Ålen & Vännern
##YAKI-DA
###Absintbaren
####Tredje Våningen
#####Lördagen den 8:e Juni
######22:00 - 04:00

För information om priser, övriga artister, åldersgräns och dylikt - www.yaki-da.se

OBS! YAKI-DA är likt många ställen i stan helt kontantfritt. Card is queen.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Ålen & Vännerna

Yaki-Da

Websida

http://yaki-da.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Storgatan 47

Spara intressen för Ålen & Vännerna
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Ålen & Vännerna

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Ålen & Vännerna

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Restaurang Yaki-Da
Restaurang och nattklubb på Storgatan
Kafé Da Matteo
Vallgatan
Kafé Da Matteo
Sprängkullsgatan
Kafé Da Matteo
Victoriapassagen
Kafé da Matteo
Magasinsgatan
Jag söker
Laddar guider...