Evenemanget har varit

Hästpojken+ The Naima train

Nattklubb / Konsert

Hästpojken+ The Naima train

Hästpojken+ The Naima train Musikhjälpen på

Musikhjälpen på Yaki-Da

MUSIKHJÄLPEN i P3 tar över hela Göteborg den här veckan och samlar in pengar för flickors rätt att gå i skolan. Yaki-Da vill givetvis dra sitt strå till stacken och ställer därför till med stor fest fredagen den 16 december.
Huset kommer fyllas med dj’s och livemusik.
All entré kommer denna kvällen att gå oavkortat till radiohjälpen, så inget tjat om fritt inträde. Vi ska dra in riktigt mycket pengar.

I dagläget är följande bokningar klara
HUMOR!
Jonathan Unge - Guldgossen från P3’s lysande satirprogram Tankesmedjan. Det enda programmet i hela landet som lyckas skämta om politik.

DJ’S!
Glenn Hysén - The original Glenn! Gör sin dj-debut på Yaki-Da’s terrass och vi är hemsks spända på att få höra vad han har för musiksmak. Glenn kommer spela skivor direkt efter Jonathans stand up så du har alla anledningar att komma i tid.

Hird - Eller ja, Christoffer Berg som han heter. Förutom att släppa soloskivor som är helt förträffliga har han producerat The Knife, producerat och turnerat med Fever Ray. Han har även haft klassiska skivbolaget/klubben Off the wall. Hanterar dansgolv som ingen annan.

MRTN - MRTN har länge varit framgångsrik dj under Stockholm Beat Connection. Nu är han även aktuell med en purfärsk EP där låten Slow har hög rotation på P3 och där den i samma radiokanal precis kickade Swedish House Mafias rumpa i en låtduell. Han kommer gästas i dj-båset av Track Suit som har hand om feta bloggen fixup.se

Gladpacket - Göteborgs goaste hitmaskin som spelar pop och hits som ingen annan. Ingen kommer kunna stå stilla.

Ametist Azordegan - Jobbar på radiostationen Metrpol i Stockholm och har bättre koll på svensk hiphop än någon du känner. Räkna med sväng och beats!

Emmy Rasper - Du har hört henna prata dagsaktuella händelser i Brunchrapporten i flera år men du har antagligen ingen koll på vad som finns i hennes skivsamling. Det ska vi ändra på.

LIVE:
Hästpojken - Göteborgs finaste duo spelar ett specialset uppe i restaurangen. Det är svårt att hantera indiecred med tracksettor men Martin och Adam fixar det med vänsterhanden.

The Naima Train - Man bli ju lite irriterad att någon så ung kan vara så begåvad. Men åh vilken fröjd det är att se Maria bygga låtar med sin loopstation.

SPECIAL:
Kandy von Kane - ingen fest är komplett utan ett litet dansnummer. Ikväll ska Kandy von Kane dansa burleskt för oss och vi är mycket ärade.

Lägg till en tagg
Arrangör av Hästpojken+ The Naima train

Yaki-Da

Pris

120 kr

Websida

http://yaki-da.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Storgatan 47

Spara intressen för Hästpojken+ The Naima train
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Hästpojken+ The Naima train

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Hästpojken+ The Naima train

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Restaurang Yaki-Da
Restaurang och nattklubb på Storgatan
Kafé Da Matteo
Vallgatan
Kafé Da Matteo
Sprängkullsgatan
Kafé Da Matteo
Victoriapassagen
Kafé da Matteo
Magasinsgatan
Jag söker
Laddar guider...