Evenemanget har varit

Labyrint

Konsert

Labyrint

Labyrint Yaki-Da

Yaki-Da

Vi minns nog alla när Ortens Favoriter var Ken, Blues och Latin Kings. Den tiden är dock ett minne blott. Med drygt en miljon visningar på Youtube och dedikerade fans över hela landet har Gottsunda-klicken Labyrint säkrat sin plats som "Ortens Favoriter" med singeln som heter, ja just det. Denna onsdag har vi äran att få besök av dessa herrar, och ni finner dom på Yaki-Das stora dansgolv, på scen vid midnatt.

LABYRINT

Labyrint är hiphop/reggae/dancehallgruppen från Uppsala som tagit Sverige med storm. Gruppen ligger bakom undergroundhits som "Vår betong", "Fingrarna i luften", "När mörkret faller", "Ortens favoriter" och många fler. De släppte ett mixtape fritt på nätet 2009 och släppte tidigare i år den officiella debutskivan genom Universal.

Labyrint består av Jacco, Dajanko, Aki och Sai. Alla har de känt varandra sedan barnsben och nästan alltid hållit på med musik, men det var runt 2004-2005 som de bestämde sig för att organisera sig ordentligt och börja göra låtar tillsammans. Efter många liveshower och inspelningar skrev och framförde de låten "Vår betong" i slutet av 2007 som det även spelades in en amatörvideo till 2008. Låten levde sitt eget liv och spreds som en löpeld genom Sverige. Både i storstäder och på landet sjöng folk med i låten om deras betong Gottsunda. Man började göra samarbeten med Masse från The Salazar Brothers och andra producenter. Släppte sedan mixtapet på nätet och det blev den mest nedladdade på den Whoa.se. Efter många gigs och låtskrivande kontaktades Labyrint av Universal och erbjöd dem ett kontrakt för debutskivan som spelas in nu och släpps i januari 2011. Singeln "Kärleken?" släpptes den 25:e oktober och är en tung reggaelåt mot våld, producerad av Mr.Sloap. Videon till låten släpptes samma dag. Singeln innehåller även en b-sida som heter "Hat!" och är en låt i samma tema fast på en hiphopbeat producerad av Sai.

http://www.youtube.com/watch?v=XrdqSYGF8ts
http://www.youtube.com/watch?v=_ecSDK0WB60&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=in4Wwguls-U

BAKOM SKIVSPELARNA: ARON MCFAUL + JOEL (DILLAS CORNER + LÖVET

YAKI-DA x 20 ÅR x HUNDRATJUGO KRONOR
TIO TILL TRE x VÄLKOMNA!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Labyrint

Yaki-Da

Pris

120 kr

Websida

http://yaki-da.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Storgatan 47

Spara intressen för Labyrint
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Labyrint

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Labyrint

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Restaurang Yaki-Da
Restaurang och nattklubb på Storgatan
Kafé Da Matteo
Vallgatan
Kafé Da Matteo
Sprängkullsgatan
Kafé Da Matteo
Victoriapassagen
Kafé da Matteo
Magasinsgatan
Jag söker
Laddar guider...