Evenemanget har varit

Mack Beats & Jaqe

Konsert

Mack Beats & Jaqe
Yaki-Da

Äntligen!

Just nu bästa rapparen och just nu absolut bästa producenten teamar upp och gör sig redo för att inta Yaki-Da! Onsdag den 6:e november är det obligatorisk närvaro på vårt stora dansgolv.

JAQE (BABA RECORDINGS)

Många av oss kom för första gången i kontakt med Jaqe i samband med hans vers på den redan klassiska remixen av Labyrints "Ortens Favoriter". Då beskrev den då okända malmörapparen hur han mindes när ortens favoriter var Ken, Blues och The Latin Kings och hur den saken nu förändrats. Nu hade istället dessa idoler bytts ut mot Stor och Labyrint och i en intervju i Nöjesguiden (februari 2013) beskrev Jaqe sig själv som "den minst etablerade artisten som lever på det här".

Det senaste året har dock Jaqes karriär tagit stormsteg och han hyllas av såväl Ametist Azordegan som Fredrik Strage samtidigt som singeln "Oprah", som producerats av Marcus Price, snurrar med stadig rotation i P3. Jaqe har också medverkat på Lilla Namos "Tuggare Utan Gränser" tillsammans med Linnea Henriksson.
Jaqe är just nu signad på Petters etickett Baba Recordings och många av oss hoppas på debutalbumet inom en snar framtid!

Lyssna på Jaqe "Oprah" på Spotify:http://open.spotify.com/album/1KLljnskuomlH5KJN83p0a

MACK BEATS (HEMMALAGET)
Som en av doldisarna i den nya svenska hiphopvågen har producenten Marko "Mack Beats" Saez levererat beats och hits åt bl a Ison & Fille, Aleks, Mohammed Ali, Stor, Lazee och Grillat & Grändy. Hans jobb åt sistnämnda duon gav honom dessutom nyligen en Grammis-nominering i kategorin Årets Producent. Men parallellt med arbetet med flera av landets största hiphop-artister så har jobbet med egna fullängdaren sakta men säkert rullat på. Och nu är äntligen debutalbumet "Centrum" klart - producerat, arrangerat och mixat av kapellmästaren Mack Beats. "Centrum" har fått ett fantastiskt mottagande och lysande recensioner, - bl a högsta betyg i Nöjesguiden, Metro och GP - och på Way Out West samlas en supertung line-up från plattans gästlista. Grillat & Grändy, Malcolm B, Jaqe och Mohammed Ali står på scen backade av kapellmästare Mack Beats själv, och tillsammans utlovas utvalda höjdpunkter från "Centrum" såväl som andra gemensamma samarbeten.

Lyssna på Mack Beats på Spotify:http://open.spotify.com/track/4Z1qkBTPjy6AaFBD3Mes0W


DJS: ARON MCFAUL & JOEL IGHE (DILLAS CORNER) +
CALIFORNIAMAN (REC REC MANEGEMENT)


MACK BEATS & JAQE (LIVE)
100 KR 20 ÅR ELVA TILL TRE
ONSDAG 6 NOVEMBER
PÅ SCEN MIDNATT


Hjärtligt välkomna!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Mack Beats & Jaqe

Yaki-Da

Websida

http://yaki-da.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Göteborg, Storgatan 47

Spara intressen för Mack Beats & Jaqe
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Mack Beats & Jaqe

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Mack Beats & Jaqe

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Restaurang Yaki-Da
Restaurang och nattklubb på Storgatan
Kafé Da Matteo
Vallgatan
Kafé Da Matteo
Sprängkullsgatan
Kafé Da Matteo
Victoriapassagen
Kafé da Matteo
Magasinsgatan
Jag söker
Laddar guider...