Evenemanget har varit

Justin Bieber

Konsert

Justin Bieber

Justin Bieber Ericsson Globe

Ericsson Globe

Justin Bieber till Sverige! Den 22 april och med en extrakonsert 23 april 2013 ser vi Justin Bieber i Ericsson Globe i Stockholm!

Ingen åldersgräns. Max 6 biljetter per kund.
Frågor och svar inför biljettsläppet.

Med anledning av den stora efterfrågan på biljetter ger Justin Bieber en extrakonsert - biljetter till den släpptes 6 juli!

Justin Bieber - believe
Med över 15 miljoner sålda album världen över har Justin Bieber fullkomligt dominerat popkulturen och sociala medier i över två år. Han har mer än 44 miljoner fans på Facebook, fler än 24 miljoner följare på Twitter och med över 2,9 biljoner visningar via YouTube så är han utan konkurrens den mest populära YouTube-artisten någonsin. Justin Bieber har en minst sagt otroligt hängiven fanskara som själva kallar sig The Beliebers. Den svenska skaran har skapat Facebook-gruppen "Vi vill också att Justin Bieber ska komma till Sverige!" med över 22.000 medlemmar och kontinuerliga fan-meetings. För fansens skull är vi nu extremt glada över att kunna presentera Justin Biebers första konsert i Sverige någonsin!

Den 29 januari 2013 är släppdatum för Justin Biebers album "Acoustic", med tre nya låtar och akustiska tolkningar av några låtar från föregående album "Believe".

Listrekord
Det vore närmast futtigt att kalla Justin Bieber för ett fenomen, det vore att nedvärdera både hans otroliga talang liksom hans hängivna fans. Innan han ens stod på tröskeln in i vuxenvärlden hade Justin imponerat och skrivit in sig i historieböckerna genom att ha 7 låtar från debuten My World på Billboards topp 100, något ingen annan artist någonsin har uppnått tidigare.

När den genomsnittlige 16-åringen börjar låna farsans rakapparat sålde Justin över 10 miljoner album och publicerade sin biografi, Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story, där åren fram till hans enorma genombrott avhandlas öppet och ärligt. Nyligen släpptes hans "riktiga" andra album Believe där Justin med all tydlighet visar i spår som singeln Boyfriend och nedtonade Catching Feelings att vi har att göra med en storartad stjärna som kommer lysa starkt och skimrande i många år framöver. Skivan gick direkt upp och toppar både Billboards och den svenska albumlistan.

Mer information
Ingen åldersgräns.
www.justinbiebermusic.com,www.fkpscorpio.se
Pressbiljetter: hänvisning till
FKP Scorpio Sweden AB.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Justin Bieber

Stockholm Globe Arenas

Websida

http://www.globearenas.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Johanneshov, GLOBENTORGET 2

Spara intressen för Justin Bieber
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Justin Bieber

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Justin Bieber

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Köpcentra & Stråk Globen Shopping
Köpcenter med mode och inredning
Utställning L M Ericsson
Tekniska Museet
Sevärdhet & Utsikt SkyView
On top of the Globe
Restaurang Restaurang Globen Peking
Mitt i eventens centrum i Johanneshov
Jag söker
Laddar guider...