Evenemanget har varit

Håkans Ullevi-konsert

Film

Håkans Ullevi-konsert

Håkans Ullevi-konsert SF Bio

SF Bio

Håkans Ullevi-konsert blir biofilm för en dag!

Håkan Hellströms historiska konsert på Ullevi i somras dokumenterades tillsammans med fansens och bandets uppladdning och har resulterat i en långfilm som för en dag visas på bio.

Måndagen den 15 december visas filmen exklusivt på SF Bios biografer över hela landet samt på utvalda biografer hos Svenska Bio.
Biljetterna till denna bioupplevelse med Håkan Hellström släpps den 4 november och kan köpas viawww.sf.se och på biograferna.

Den 7 juni 2014 skrevs svensk musikhistoria. Då klev Håkan Hellström upp på scen inför ett fullsatt Ullevi i Göteborg. Hemmasonens konsert med 69 349 personer i publiken betydde även fler konsertbesökare än på någon annan konsert i Sverige någonsin tidigare. Mottagandet var öronbedövande, nu får vi alla chansen att ta del av denna magiska konsert igen. Med en unik bioupplevelse återvänder vi till sommarens finaste kväll.

Eftersom detta är exklusiva visningar under en dag är antalet biljetter begränsade till 31 salonger i 24 städer. Biljetter till filmen släpps imorgon den 4 november viawww.sf.se och på biograferna.

"Håkan Hellström på Ullevi den 7 juni 2014" visas den 15 december på SF Bio i Gävle, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Luleå, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Västerås, Växjö och Örebro samt på Svenska Bio i Borås, Halmstad, Kalmar, Kristianstad, Kungsbacka, Skövde och Uddevalla.

Taggad som
Lägg till en tagg
Websida

http://www.sf.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Kista, Hanstavägen 32

Spara intressen för Håkans Ullevi-konsert
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för Håkans Ullevi-konsert

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Håkans Ullevi-konsert

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Film / Matkultur Filmfrukost
Biografteatern Rio
Film / Barn & Familj Babybio
Bio för föräldralediga på Biografteatern
Film / Barn & Familj Cosmonova
3D på Naturhistoriska Riksmuseet
Jag söker
Laddar guider...