Evenemanget har varit

65 År Av Al-Nakba!

Föredrag & Samhälle

65 År Av Al-Nakba!

65 År Av Al-Nakba! Palestinanätverket demonstrerar

Palestinanätverket demonstrerar

Palestinanätverket i Malmö arrangerar:

65 år sen palestina stals från våra fäder och förfäder men varken vi eller våra barn ger upp kampen om att vinna tillbaks den. Traditionsenligt demonstrera vi även i år på Al-Nakba dagen. Vi demonstrerar för alla palestiner i israeliska fängelser, vi demonstrerar emot muren och bosättningarna på västbanken, vi demonstrerar för ett öppet Gaza för allt och alla, vi demonstrerar för ett arabiskt Al-Qouds"Jerusalem", vi demonstrerar för rätten att återvända, vi demonstrerar för ett fritt, rättvist och ett suveränt Palestina helt enkelt!

Låt oss visa dom att de kvittar hur många år som går, vår rätt till Palestina kommer alltid vara högaktuell. Som vanligt har vi bra politiska tal, kultur nummer med musik och dabke och mycket mer. Mer info om programmet kommer om några veckor. Dela och bjud dina vänner, familj och grannar tack. Vill du sjunga eller läsa en dikt, kontakta mig.

Ps: förutom att det är 65 år:s minnet av Al-Nakba så infaller dagen i samband med Melodifestivalen som går i Malmö i år. Som protest mot israels deltagande planerar vi en palestinsk kulturdag i samarbete med Palestinska ungdomsrörelsen. Vi planerar ett protestläger av tält under festivalsdagarna. Vi planerar för manifestationer, demonstrationer och annat som vi kommer att informera om när planeringen är klar.

Allt detta gör att ditt deltagande den 15/5, Al-Nakba dagen är extra viktigt i år! Och igen sprid detta till så många det någonsin går, tack. Detta är båda min och din plikt! Mer info om båda Al-Nakba och Melodifestivals aktionerna kommer du och kunna läsa om i denna eventgrupp.

Hoppas vi ses där!

Lägg till en tagg
Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, S:t Knuts torg 5

Spara intressen för 65 År Av Al-Nakba!
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för 65 År Av Al-Nakba!

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för 65 År Av Al-Nakba!

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Föredrag & Samhälle Tygelsjöbiblioteket
Sitt och läs en stund på ditt bibliotek
Föredrag & Samhälle Limhamns Folkets Hus
Brett utbud av aktiviteter
Föredrag & Samhälle Malmö Stadsbibliotek
Rum för läsning, internet, möten och
Föredrag & Samhälle Husiebiblioteket
Lär dig något nytt och spännande idag!
Jag söker
Laddar guider...