Babel Mat & Dryck

Babel Mat & Dryck

Babel Mat & Dryck När Manhattan möter Möllan

Adress
Malmö, Spångatan 38
Telefonnummer
040 - 57 98 96
Websida
Lägg till en tagg
När Manhattan möter Möllan
I september 2008 slog portarna upp på Malmös mesta partykyrka och bakom väntade ett nyrenoverat dansmecca som under därefter bytt namn från Jeriko till Babel. Det rör sig om en fantastisk och unik lokal som även har mat och dryck! Babel har en fantastisk kock som tar succémenyn tapas ett steg längr

Aktuellt!


Babel Nattklubb


Partykyrkan numero uno

I september 2008 slog portarna upp på Malmös mesta partykyrka och bakom väntade ett nyrenoverat dansmecca vid namn Babel.

Bakom Babel står C/O-bar som tidigare drivit bar och klubbverksamheten i huset. Babel har som vision att fortsätta boka konserter och klubbkvällar med kvalité..

Moa Svan


Oslipat på Babel

Moa Svan är mästare på modern observationshumor. Hennes skicklighet på scen är kombinerad med en sällan skådad produktivitet. I Stockholm drar hon fulla hus med sin egen Talk show Moa Svan med gäster.

Simon Svensson skämmer bort Malmöpubliken med turbohumor som präglas av stor fiffighet. Si..

The Crüxshadows


Babel

The Crüxshadows från Florida är ett av de idag allra största banden inom darkwave-genren och med långt över 1000 livespelningar och maratonlika turnéer - genom fler än 30 länder - bakom sig är de idag vida omtalade för att vara ett fruktansvärt bra liveband.

De bildade..

Kommande


Inga kommande evenemang
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »