Babel Mat & Dryck

Babel Mat & Dryck

Babel Mat & Dryck När Manhattan möter Möllan

Adress
Malmö, Spångatan 38
Telefonnummer
040 - 57 98 96
Websida
Lägg till en tagg
När Manhattan möter Möllan
I september 2008 slog portarna upp på Malmös mesta partykyrka och bakom väntade ett nyrenoverat dansmecca som under därefter bytt namn från Jeriko till Babel. Det rör sig om en fantastisk och unik lokal som även har mat och dryck! Babel har en fantastisk kock som tar succémenyn tapas ett steg längr

Aktuellt!


The Conference After Party


Babel

The Conference After Party - Axel Boman, Haidl & Lindstrøm, Jeschka, Jaja Saine.

The Conference är tillbaka i Malmö och då passar vi på att bjuda tillbaka Axel Boman för att hjälpa oss styra upp en fin efterfest.

VAD: The Conference After Party
NÄR: Fredag 22 Augusti 2..

Babel Nattklubb


Partykyrkan numero uno

I september 2008 slog portarna upp på Malmös mesta partykyrka och bakom väntade ett nyrenoverat dansmecca vid namn Babel.

Bakom Babel står C/O-bar som tidigare drivit bar och klubbverksamheten i huset. Babel har som vision att fortsätta boka konserter och klubbkvällar med kvalité..

Mash Up International


Babel

Babel pres. Mash Up International (SE) feat. Nadia (Compadre) (SE).

MASH UP INTERNATIONAL (SE)
Mash Up International är en producent- och DJ-grupp som består av Robert Dinero, Uffie Ice och Money Mats Norman. Som namnet antyder inspirera..

Babels Sommarquiz


Babel

Jajamän! Det blir quiz på vår lilla uteservering i sommar också. Börja fredagskvällen med att frågesporta och svalka dig med en drink eller två.

Kristoffer Jonzon är som vanligt Quizmaster och det blir frågor om allt mellan himmel och jord, fast mest populärkultur. Förutom vinnarna blev det..

Kommande


Inga kommande evenemang
Jag söker

???AddInterest???Bokningskalender

Framåt »