Evenemanget har varit

Covenant

Konsert

Covenant

Covenant Babel

Babel

Sedan tidigt 90-tal har deras musik spelats flitigt på klubbar runt om i världen och idag är Covenant ett av de internationellt sett mest populära svenska banden när det kommer till alternativ elektronisk musik.

Nu är det dags att spela på Babel igen och med sig i bagaget har de sitt senaste album “Leaving Babylon", lika hyllat av kritiker som av fans. Ett faktum som inte minst avspeglar sig i de framgångar förstasingeln “Last Dance" rönt på tyska topplistor. Singeln låg bland annat etta på tyska DAC-listan i hela 8 veckor, vilket är max antal veckor en låt tillåts vara med på listan. Faktum är att Covenant är det mest framgångsrika bandet i DAC-listans 16 år långa historia.

Inget annat band är ens i närheten av Covenants framgångar på listan. Inte ens storsäljande artister som Depeche Mode, Nine Inch Nails eller David Bowie.

Ljudlandskapet som målas upp på albumet “Leaving Babylon" återspeglar hela Covenants musikaliska resa, från rötterna i tidig EBM till nydanande modern elektronisk musik.

Efter friskt turnerande runt om i världen, under 2013, har vi glädjen att nu åter få se dem på en scen i Malmö.Support: AMUSIK

En svensk elektronisk supergrupp, det var vad som fattades världen. För att råda bot på det beslöt Ulrika (Compute), Joakim (Covenant), Richard (Dvala) och Khyber (Independent State) att starta Amusik; ett elektroniskt och eklektiskt kollektiv som hittar sväng i antigroove och maler konventioner till grus i maskineriet.

Med det uttalade målet att jaga sina demoner och bjuda upp dem till dans liknar Amusik inget annat band, så missa inte chansen att se dem live för första gången någonsin.

Framtida tronicafans kommer att ljuga om att de var där.

Mer info om Amusik finns på
https://www.facebook.com/pages/Amusik/228390287329055


VAD: Covenant (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Lördag 25 Januari, kl. 19, på scen kl 20
SUPPORT: Amusik (SE)

FÖRKÖP: 180 kr (+ förköpsavgift) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11), Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21, Lund)

I DÖRREN: 200 kr

ÅLDER: 13 år

WWW: covenant.se

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Covenant

Babel

Websida

http://babelmalmo.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för Covenant
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Covenant

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Covenant

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...