Evenemanget har varit

Höstens engångsfest

Nattklubb / Konsert

Höstens engångsfest

Höstens engångsfest NÖJESGUIDEN & DIESEL Babel

NÖJESGUIDEN & DIESEL Babel

Tillsammans skålar vi för naivitet och fest tillsammans med Nöjesguiden och Diesel och en fantastisk engångsfest på Babel!

supra1DJ/producent-duon SUPRA1 är polsk uppskruvad hipsterbasmusik. Från att ha skapat legendariska underground fester i hemstaden Krakow har de nu snabbt blivit hyllade av ett förenat klubbkollegie från Diplo till Basement Jaxx samtidigt som de är ivrigt påhäjade i radio av mediaprofiler som Sinden (Kiss), Toddla T (BBC Radio 1), Oneman (Rinse FM) och såklart på Discobelle.net. Snart ska de iväg på både amerikansk och japansk klubbturné, men innan dess har vi övertalat dem om ett nedslag i Malmö. Konstnären och Barcelona-connoisseuren Killah Slap kommer stöka på micken.

Ghaz & Bella Boo ska få oss att festa sönder baren.
Nyinflyttade GHAZAL AMIN (Hustlin Honeys / Fashionmuslimetterna) har precis landat och bestämt sig för att ha Malmö som bas efter att ha kaosat sig runt mellan New York och Dubai. Under kvällen kommer det bli både svinhård guldkäfts-hiphop och förföriska slow jamz. Diesels BELLA BOO blandar funky & soulful bass, techhouse & breaks med dubstep och hiphop. Alltså turboschtök på dansgolvet och på bardisken.

JESAJA levererar stabilt stadens absolut bästa urbandansgolv och turnerar från dansgolv till dansgolv runt jorden i allt snabbare takt. Vi brukar kalla hans set på Kärleksklubben för rumpskakningsmaskinen. På engångsfesten kör han sitt första elektroniska set.

Cristian DinamarcaCRISTIAN DINAMARCA är en partymaskin, en av Stockholms flitigaste klubbarrangörer och djs. Med klubbar på Marie Laveau, F12, Debaser, Spy Bar får han kulturkids, banksters och danskåta klubblejon att gå i taket. Samtidigt turnerar han med flera band och djar och på klubbar och festivaler runt om i Sverige och Europa. Detta är ett monster och vi kan inte få nog av honom!

I dimman på klubbarna på Norra Grängesbergsgatan och utomhusfester etablerade sig under sommaren STHLM MASSACRE som ett namn att räkna med i Malmös klubbverklighet, hans filthy bounce och dirty basslines leder oss vidare i dansen mot förödelsen. På Babel kommer STHLM Massacre att hålla tempot högt och funky.

Du har möjlighet att komma i besittning av biljetter för 100:- på Diesel Store (Södra Förstadsg. 1).

Engångsfesten är en del av firandet av Södra Förstadsgatan 1 där Diesel Store ligger och där nu Nöjesguiden, kommunikationsbyrån PS Communications, eventbyrån Crowd, Perry Schumi, Jason Diakté och Daniel IRK öppnar gemensamt kontor.

Nöjesguiden & Diesel 15 oktVi vill ha ditt sällskap!

VAD: NÖJESGUIDEN & DIESEL pres. höstens engångsfest på Babel
NÄR: Fredag 15 Oktober 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Supra1 (Trouble and Bass, Poland) + Killah Slap (MC), Cristian Dinamarca (Nöjesguiden, F12, Spy Bar), Jesaja (Exklusivt electronica set, Kärleksklubben), Sthlm Massacre (Noize!, Potty Mouth Warehouse Parties, UK), Bella Boo (Diesel, Sthlm), Ghazal Amin (Nöjesguiden, Göteborg) + gäster
ENTRÈ: 100 kr, Förköp på Diesel Store (Södra Förstadsg. 1)
ÅLDER: 20 år

Lägg till en tagg
Arrangör av Höstens engångsfest

Babel

Pris

100 kr

Telefonnummer

Websida

http://unnasaj.blogspot.com

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för Höstens engångsfest
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Höstens engångsfest

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Höstens engångsfest

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Jag söker
Laddar guider...