Evenemanget har varit

Icona Pop

Konsert

Icona Pop
Babel

Icona Pop (SE) LIVE

Den svenska duon Icona Pop levererar elektronisk pop när den är som bäst och har hänfört bloggare, dansgolv, musikkritiker, och framförallt musikälskare världen över. Nu kommer de äntligen till Babel.

ICONA POP (SE)
Med den första singeln "Manners", som släpptes på franska labeln Kitsunés stilbildande samlingsserie, och efterföljande EP:n "Nights Like This" har Icona Pop på kort tid visat att de på allvar är på väg att bli "the next big thing". Senaste singeln "I Love It" är en uppvisning i modern elektronisk dansmusik, en helt och hållet euforisk sinnesstämning i form av 2:35 minuter ren punk-house.

Nu är det dags för Sverige att på riktigt upptäcka duon som ända sedan sitt första singelsläpp på ansedda skivlabeln Kitsuné gång på gång visat att dom hör hemma i samma liga som andra stora svenska exportsuccéer.

På scen är Icona Pop en explosion av dansanta beats, perfekta popmelodier och en coolhet som man bara hittar hos band som vet att dom snart kommer att ta över världen.

DJs: JOEY MASSA & RAYMOND LAM (RIOT!)
Malmös två främsta exporter inom den elektroniska genren. Efter lyckade solokarriärer har de på senare tid producerat ihop och fått enormt stöd för sina låtar av feta namn i branschen såsom Adrian Lux, Tommy Trash, Swanky Tunes, Style of Eye, Tony Senghore m.fl. Utöver en erövring av Mamös klubbscen sträcker sig deras gemensamma meritlista över hela vårt avlånga land. Med spelningar på alla de fetaste festivalerna, tillsammans med artister som Avicii, Knife Party, Steve Aoki, A-trak, Zedd, Laidback Luke, Dada Life med flera har de lyckats skapa sig ett saftigt rykte. Med en blandning av tjocka basslingor och feta electrosågar sätter de, med omtalade månadsklubben RIOT!, kyrkan i brand.

VAD: Icona Pop (SE) LIVE
NÄR: Fredag 26 Oktober 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs: Joey Massa & Raymond Lam (RIOT!)
FÖRKÖP: 180 kr + förköpsavg. Student - 120 kr + förköpsavg. (med giltigt studentkort). Förköp på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18)
I DÖRREN: 200 kr. Student - 140 kr (med giltigt studentkort).
ÅLDER: 13 år
WWW: iconapop.com, iconapop.freshnet.se
SPOTIFY: Icona Pop

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Icona Pop

Babel

Pris

180 kr

Telefonnummer

Websida

http://babelmalmo.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för Icona Pop
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Icona Pop

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Icona Pop

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...