Evenemanget har varit

Jubilee

Konsert

Jubilee

Jubilee Be right Bass Babel

Be right Bass Babel

BE RIGHT BASS - Jubilee (US), Gnučči & Spoek Mathambo (DJ-SET), Beatable, Fasaan Recordings

Denna augustikväll blir något alldeles extra! VI är enormt glada över att kunna presentera tre starkt lysande stjärnor på den globala klubbhimlen - JUBILEE, SPOEK MATHAMBO och GNUČČI - på samma scen, samma kväll, på Be Right Bass.

Du vet de där rytmerna som gör det omöjligt att inte vilja dansa? De där varma, svettiga rumpskakartonerna som man vanligtvis bara hittar i Rios utkanter? Blanda det med det allra bästa av den europeiska och brittiska basmusiken och fett med sommarvibez och du har Be Right Bass!

Eller som Metro Weekend skrev under rubriken "Malmös bästa dansklubb?": "Från den visuella guldkanten, till känslan av en bas som kryper under huden på dig och försätter din kropp i självsvängning, finns inget utrymme för eftertanke".

JUBILEE (NYC / Mixpak)
Uppväxten i södra Florida färgades av Miami bass och långa nätter på undergroundfester men det är först efter flytten till Brooklyn NY som Jubilee på allvar började bli en del av det globala bassamfundet.

Hon har gjort sig känd för sin egensinniga kombination av uppnosig basmusik, UK house och tropical och har bl.a. egen radioshow, Fireworks, på Brooklyn Radio och gjort mixtapes till XLR8R Magazines mycket uppskattade podcastserie.

I april 2012 släppte hon sin debut på Mixpak Records och delar därmed bolag med storheter som Schlachthofbronx, Dubbel Dutch, Vybz Kartel, Sizzla, Popcaan, Piorier med flera. 3 augusti är hon i Malmö!

GNUČČI + SPOEK MATHAMBO (DJ-set)
Malmös kungapar av kul och två av de hårdast arbetande artisterna i gamet just nu. Gnučči har just släppt singlarna 360 Donna och Goodah, som också återfinns på EPn ‘Oh My Goodness!’ som släpps på Sony Music i augusti.

Spoek är precis hemkommen från en USA-turné med albumet Father Creeper som släpptes i våras på Sub Pop.

Var och en för sig är de kapabla att vända upp och ner på vilket dansgolv som helst men tillsammans blir de en naturkraft som med full styrka kommer dra våra mungipor uppåt och tvinga våra fötter och rumpor i taktfasta rörelser.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Jubilee

Babel

Telefonnummer

Websida

http://babelmalmo.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för Jubilee
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Jubilee

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Jubilee

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...