Evenemanget har varit

Lucy Love

Nattklubb

Lucy Love

Lucy Love Releasefest på Babel

Releasefest på Babel

Till Babels klubbpremiär 2011 har vi i samarbete med Superbillion Records den stora äran att presentera en legendarisk kväll med releaseparty för Lucy Loves nya skiva Kilo.

Lucy Love ReleasefestMånga minns nog med ett leende hur Lucy Love välte Babels höstklubbpremiär 2009, när hon gjorde ett mindre showcase. Nu är det dags för Malmöpubliken att uppleva the real deal, en komplett show med en massa nytt material från en av Skandinaviens mest intressanta och nyskapande artister. Med sig i kyrkan har hon vännerna 2000F och Copyflex — två av Köpenhamns mest spännande och dansanta DJs.

Lucy Love - FOTO: Thomas ChristensenLUCY LOVE - Mycket har hänt sedan Lucy Love i 2009 kom med sitt debutalbum “Superbillion”. Tillsammans med producenten Yo Akim har hon på 1,5 år gått från att vara ett undergrundfenomen i den Köpenhamnska natten, till att supporta Underworld på en stadion i Toscana, fira 1:a maj framför tusentals autonoma i Rom, gå bärsärk på supertrendiga klubben YOYO i London, uppleva Färöisk storm på G! Festival, få Roskildefestivalen till att koka samt leverera bejublade shower på festivaler och klubbar över hela Europa.

Lucy går sitt femte och sista år på Det Fynske Kunstakademi, och det är därför helt naturligt att hon från början med hård hand har styrt och utvecklat det visuella universum som förknippas med Lucy 2000FLove, bl.a. i form av grafik, kostymer, visuals, ljus, fotos och musikvideos.

På den nya skivan “Kilo” tar Lucy ett steg bort från sin tidigare ‘grime’stämpel. Med första singeln Poison öppnas dörren till ett bredare sound, med fångande hooklines och intelligenta electroproduktioner tillsatt en stor dos kant och attityd. Lucy och Yo Akim leker med olika elektroniska genrer, men med deras helt eget ljud.

Poison video:
http://www.youtube.com/watch?v=FJDDTSmrxAQ

The Dream Team - The Dream Team består av San-One, Jesaja och Jonas Arbsjö, tre av Malmös absolut bästa urban-djs som under gCopyflexemensam flagg gått ihop för att skapa mayhem på dansgolvet. San-One har predikat booty-shakens lov från dj-bås på spridda sidor av sundet bl a på egna Vega-klubben The Booty & The Beat som senare flyttade till Babel och vann Warriors klubb-battle våren 2010. Jesaja turnerar världen över från Tokyo i öst till New York i väst och Bahrain däremellan tillsammans med rapparen JesajaLazee och ligger dessutom bakom två av Sveriges mest framgångsrika urbanklubbar: Kärleksklubben och Hawaii. Jonas Arbsjö är, med sina osvikliga tekniska skills och fabulös dansgolvskänsla, en av Malmös mest anlitade urban-djs vilket man förstår när man hör honom spela. Tillsammans täcker de upp hela urbanregistret med alltifrån grooviga r´n´b-klassiks och smörig soul till rumpskakartunes, dancehallhits och hiphopbangers.

VAD: Lucy Love (DK) LIVE — Releasefest
NÄR: Fredag 7 Januari 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
LIVE: Lucy Love (DK)
DJs i Kyrkan: 2000F & Copyflex
DJs i Baren: The Dream Team (San-One, Jesaja & Jonas Arbsjö)
ENTRÈ: 105 kr + 15 kr i förköpsavgift. Förköp på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11). 80 kr innan midnatt i dörren, sen 120 kr.
ÅLDER: 20 år
WWW: lucylove.dk, facebook.com/lucylovemc, youtube.com/lucylovemc

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Lucy Love

Babel

Pris

120 kr

Telefonnummer

Websida

http://open.spotify.com/artist/2446Rfg2mJbSUoWwVzg0ZJ

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för Lucy Love
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Lucy Love

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Lucy Love

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Jag söker
Laddar guider...