Evenemanget har varit

NYÅRSFEST

Nattklubb

NYÅRSFEST

NYÅRSFEST Babel

Babel

Ali Payami, Oscar Villata, Sebastian Geels, Popponny Crew på Babels nyårsfest!

Första året på 10-talet börjar lida mot sitt slut. Självklart väljer vi att fira den sista timmen på året och de första skälvande timmarna på 2011 mer er. Vi kommer att bjuda på ett tolvslag och en klubbkväll utan dess like! GOTT NYTT ÅR!

2010 var året då Eyjafjallajökull lamslog Europa, Malmö FF vann SM-guld, Super Mario Bros fyllde 25, kronprinsessan Victoria gifte sig, Hultsfred ställdes in, 50-öringen avskaffades och Babel skakade nästan konstant i grunden. Vi fortsätter på den inslagna vägen och hoppas att kyrkan kommer att vibrera av dans och välbehag natten lång.

Ali PayamiALI PAYAMI — Malmösonen Ali Payami spelar sällan i Malmö numera men en nyårskväll på Babel kunde han inte säga nej till. Om allt är som vanligt så blir det ett set hetare än chili, tyngre än bly och vackrare är Mona Lisa.

Ali är numera ett världsnamn och alla som tidigare tvivlade bör vara övertygade efter att han bidragit med house-epos till bland annat Hed Kandi och Ministry of Sound samlingar. Förra sommaren blev låten Dancin´ en hit runt om i världen och i sommar vill vi lova att splitternya “The sound of missing you” kommer spelas flitigt varän det finns houseklubbar.

Oscar VillataOSCAR VILLATA - Oscar Villata behöver ingen närmare beskrivning för er som varit på Babel, Oh, Baby — I Like It Raw och Versus. För er som inte varit det kommer här en kort recap. Oscar är en av södra sveriges mest hyllade house & techno DJs. Han driver flera klubbar i Malmö-regionen och startade nyligen “bara vinyl”-labeln Geography Records tillsammans med Adam Lundberg.

Vad, var eller när han DJar spelar inte så stor roll. Han mixar alltid fantastiskt tight och spelar med stort djup och mycket själ.

SEBASTIAN GEELS — Young Fresh and New är inte bara en Kelislåt, utan även beskrivningen av den up and garanterat coming Sebastian GeelsMalmö-djn Sebastian Geels. Geels, “Malmös längsta DJ”, kom från ingenstans (hur kunde man inte se honom?) och har fullständigt tagit över malmös dj-scen det senaste halvåret.

Med en urtrevlig mix av tropical house, dancehall och annat elektroniskt smaskens får han även de stelopererade och förlamade att dansa som aldrig förr.

POPPONNY - Popponny är den multidisciplinära bloggen med en både lokal och internationell anknytning till allting som är populärkultur, skrivet av och för kulturjunkies.

Med en patenterad blandning av hiphop och r&b åkallas Brooklyn och PopponnyCompton till Malmös bästa dansgolv. Det nyaste nya möter sina anrika förfäder; Kanye, Swizz Beatz och Pharrell tillsammans med Cube, Biggie och PE förgyller din natt. Glöm för guds skull inte att stretcha före, på med dina fetaste och dansvänligaste sneakers och tänk även på vätskebalansen, vi rekomenderar skumpa denna kväll.

Lägg till en tagg
Arrangör av NYÅRSFEST

Babel

Pris

165 kr

Telefonnummer

Websida

http://popponny.se

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för NYÅRSFEST
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för NYÅRSFEST

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för NYÅRSFEST

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Jag söker
Laddar guider...