Evenemanget har varit

ÖZGÜR CAN

Nattklubb / Konsert

ÖZGÜR CAN

ÖZGÜR CAN Babel - MADE 2.0 no 2 - Bigger Than Ever

Babel - MADE 2.0 no 2 - Bigger Than Ever!

Vi älskar er! När huvudströmbrytaren släcktes på sommarpremiären ville vi skrika ut basslingor till ett dansgolv som vägrade ge upp - nu är det hög tid att vi fortsätter festen. Özgür Can kvällen (MADE no4) förra sommaren var en av de absolut bästa - nu är det dags att kalla hit vår favorit technobjörn från Stockholm för ännu en magisk kväll. Det blir mer glass, mer bas, mer fläktar, mer vackra människor, mer isflammor, mer överraskningar... ja helt enkelt mer av allt!

ÖZGÜR CAN (Furry Music/Pickadoll/Save Me Records) Senast MADE fick besök av Özgür var det magi - kärlek vid första ögonkastet. Özgür är en världsartist som aldrig bangar att pleasa ett dansgolv. Bakom skivspelarna är han ena sekunden djup och corky som James Holden och i andra sekunden rak och direkt som Adam Beijer. Det blir altså tung bas och skeva men vackra ljudbilder.

Med nya tech-house eposet Trivia (Night Drive Music) visar han återigen att han är en av Sveriges bästa producenter och han kommer få kyrkan att koka av glädje när han formar hjärtan med såväl armarna som melodislingorna.

SAN-ONE (Booty & The Beat) San-One skulle man väl kunna säga är inofficiell dj-champ i Malmö efter sin vinst i Warriors - Come Out & Play på Debaser under våren som hon vann i stor stil. Hon mixar som få och ger alltid dansgolven runt om i öresundsregionen tillfälle att skaka rumpan till ghetto-tech & b-more. Till Made tar hon med sig ett case lika stort som ett mindre hus med guld inom fler genrer än Fredrik Strage kan rabbla upp. Det kommer bli vilt och omtumlande när hon och Laban ger er den bästa kaosmixen denna sidan av 2010-talet. Ta med dansskorna så tar vi med handdukar och handfläktar till er för det kommer bli hett!!!

Lördagen 24 juli 21:00-03:00
ENTRÈ: gratis innan 23:00, 100 kr efter
ÅLDER: 20 år
WWW:husarrest.com , myspace.com/ozgurcanstockholm , myspace.com/djsanone ÖZGÜR CAN (Furry Music/Pickadoll/Save Me Records)

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av ÖZGÜR CAN

Babel

Telefonnummer

Websida

http://www.myspace.com/djsanone

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för ÖZGÜR CAN
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för ÖZGÜR CAN

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för ÖZGÜR CAN

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Jag söker
Laddar guider...