Evenemanget har varit

P3 DANS 16-ÅRSJUBILEUM

Nattklubb / Kalas & Festival

P3 DANS 16-ÅRSJUBILEUM

P3 DANS 16-ÅRSJUBILEUM VERSUS på Babel

VERSUS på Babel

Årets sista Versus-kväll är här och vi äran att host’a P3 Dans 16-årsjubileum. P3 Dans har varit en monumental institution inom svensk elektronisk dansmusik sedan programmet startades 1995 av legenden Calle Dernulf. Med sig den här kvällen har Calle två av landets just nu mest spännande djs och producenter; Kornél Kovacs (Studio Barnhus) och Sanna “La Fleur” Engdahl (Power Plant/Housewives).

Per Hammar värmer upp golvet medan Oscar Villata styr skutan från bakom kulisserna. I baren gästar grymma hiphopduon M.E.S.S. som langar allt från 90’s classics till dagens mer moderna avarter.

La FleurVi lämnar över ordet till P3 Dans huvudfigur Calle Dernulf:

“P3 Dans firar 16 år med stor fest! Efter årskiftet läggs P3 Dans ner men på Babel festar vi och konstaterar att den elektroniska dansmusiken är starkare än någonsin!

P3 Dans har sedan 90-talet varit en institution inom svenskt musikliv. Programmet har genom åren presenterat en bred palett av elektronisk musik och intervjuat pionjärer som skapat musiken och framförallt nykomlingarna som pekat ut riktningen. P3 Dans har bevakat den moderna dansmusiken med en passion och entusiasm som smittat lyssnarna och inspirerat nya generationer av musiker och dj’s.

På Babel kan du räkna med några historiska återblickar men framförallt kommer trion blicka framåt och visa på sin förmåga att nosa upp det udda och roliga.

Kornel Kovacs - Foto: Darja OudalovaSanna La Fleur Engdahl, Kornel Kovacs och Calle Dernulf är tre av landets flitigaste ambassadörer för klubbmusik. Sedan 2007 har La Fleur som Housewives och Kornél Kovacs ingått i skaran som sänt P3 Dans. Programmets nestor och skapare, Calle Dernulf, har fortsatt göra P3 Dans under alla år. Tillsammans har dom spelat på världens stora scener och klubbar. Kornel har precis släppt sin första tolva på egna bolaget Studio Barnhus; “Good Children Make Bad Grown Up”. La Fleur har två släpp under eget namn och driver egna bolaget Power Plant från Berlin där hon numer bor. Sedan några år tillbaka är hon ena halvan av Housewives.”

Missa för alla episka ord i Labans vokabulär inte den här kvällen. Kom till Versus sista kväll 2010 och fira och tacka av P3 Dans med oss!

I Baren — Superduon M.E.S.S är tillbaka för att återigen få dig att svettas till finfin tung hip hop! 90’s classics uppblandade med en modern touch! Tänk beats, rhymes, allsång, kaos och kärlek och förbered er på att det kommer bli svettigt! Den bästa tänkbara starten på kvällen!

Lördag 18 december, 23.00-03.00
DJs kyrkan: Kornél Kovacs, La Fleur, Calle Dernulf, Per Hammar
DJs baren: M.E.S.S.
VISUALS: Kristian Nihlén
VJ: Transfett
ENTRÉ: 100 kr i dörren.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av P3 DANS 16-ÅRSJUBILEUM

Babel

Pris

100 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.myspace.com/perhammar

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för P3 DANS 16-ÅRSJUBILEUM
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för P3 DANS 16-ÅRSJUBILEUM

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för P3 DANS 16-ÅRSJUBILEUM

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Museum & Gallerier Statarmuseet
Ett levande museum i Torup
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Jag söker
Laddar guider...