Evenemanget har varit

Serenades

Konsert

Serenades

Serenades Babel

Guider
Babel

Serenades (SE) LIVE - Support: Dante (SE)

Markus Krunegårds och Adam Olenius nya band Serenades har hyllats i både press och bland publik! I början av december kommer de till Malmö och Babel.

SerenadesNär krutröken från sommarens festivaldrabbningar skingrats och endast musiken återstår är det ändå svårt att inte kippa efter andan något när Serenades sandstrandssouliga “Birds" åter spelas på radion. Den var bra redan första gången och den är till och med bättre nu när man känner till varje sekund av låten. För visst är det så att duon Markus Krunegård och Adam Olenius har stött på en riktig guldåder med sitt Serenades.

Om man summerar den mediala trafik som har omgett duon så är det idel goda ord som strömmat ut. Om man summerar den kraft det 10 man starka livebandet med stråkar och körer gett oss i sommar är det längtan man känner. Om man summerar delarna och tar in helheten med Serenades så är det då, just då, som man mår som bäst och vill ha mer än bara mycket mer. Bejublad singel, bejublat album “Criminal Heaven" och bejublade konserter.

Så för er själar som på grund av dålig ekonomi, trist geografiskt läge eller bara dåligt omdöme inte har bevittnat Serenades ännu skymtar ett gyllene tillfälle runt hörnet. En chans att låta er förtrollas av herrar Krunegård och Olenius musikaliska magi. Den 2 december ses vi på Babel.

SERENADES — Oceans by serenadesofficial

DanteDANTE (SE)
Dante Kinnunnen är bekant som den yngsta medlemmen i det firande popbandet The Concretes som han turnerat runt i världen med de senaste fem åren. Tidigare i år släppte han singeln “Next to you" som togs emot väl av både kritiker och publik.

Musiken är influerad av listpop, Drake, The Dream och annan glänsande R&B men låter kanske ännu mer som en blandning mellan Phil Collins och The Weeknd. Dante producerar allt material själv och hjälper även andra, senast sin egen far Toni Holgersson med produktionen av hans senaste grammisnominerade album “Ibland kallar jag det kärlek".

VAD: Serenades (SE) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Fredag 2 December, klockan 19:00, på scen 20:00
SUPPORT: Dante (SE)
DJs: Michaela & Martin (Konstpretton)
ENTRÈ: 160 kr + förköpsavg. Förköp på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18). 180 kr i dörren.
ÅLDER: 13 år
WWW: theserenades.com, dantedantedante.com
SPOTIFY: Serenades, Dante - Next To You

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Serenades

Babel

Pris

180 kr

Websida

http://babelmalmo.se/

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38A

Spara intressen för Serenades
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Serenades

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Serenades

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...