Evenemanget har varit

Solo

Nattklubb

Solo

Solo LIGHTS OUT! på Babel

LIGHTS OUT! på Babel

LIGHTS OUT! - Solo (UK), Woo Banger(TOP BILLIN) & The BOOM BAP

YEAH! Årets tredje Lights Out känns redan som en klassiker! Babels lördagsklubb — bestående av lekfull house, fantastiskt hårda beats och skruvade rytmer i kyrkan och golden era hip hop i baren — bjuder den här gången in en favorit-i-repris-dj i form av housemästare Solo!

Lights Out - SoloSolo (UK) Stefano Ritteri, vår favorit-italienare i London-exil är förutom att vara en notorisk gräsälskare också en fabulös producent och DJ. Hösten 2009 gick kyrkan fullkomligt bananas när Solo gästade SMUTS, Babel och Sverige för första gången! Sedan dess har Stef, förutom att driva labeln Deadfish tillsammans med Mowgli, släppt musik på labels som Dirtybird, Sound Pellegrino och Southern fried (aktuell med kommande släpp på såväl Great Stuff Recordings som Mad Decent), varit ute på en första världsturné, remixat storheter som Depeche Mode, Underworld och Wiley samtidigt som han residerat på prestigefulla London-klubben Fabric. Tänk lekfullhet, humor och tightmixad house med ett italienskt groove, en skitig brittisk känsla och med influenser från såväl Brasilianska ghetton som Berlinska technoklubbar!

Woo Banger (Lights Out/SMUTS/Top Billin) Lights Out eviga stämningshöjare/party-starters/mixmaestros Woo Banger, levererar som vanligt house till kyrkan, som alltid med sväng, glädje och innerlig kärlek!

THE BOOM BAP® (Dj Rome & Dj Beneaf), 90-tals hiphopens lojalaste fanbärare, är tillbaka för att rätta till skåpet återigen. Jepp, det är en sån där kväll då redan höga förväntningar överträffas med råge. Om det mot förmodan finns någon där ute som ännu inte välsignats av dessa gossar på dansgolvet så är det väl hög tid nu. Temakvällspionjärerna THE BOOM BAP® kör denna gång en sju helvetes The Boom Bap Group®webA Tribe Called Quest-tribute under nattens första timmar. 4 killar som är inget mindre än en institution i genren! Räkna med bra vibbar som fyller era hiphophjärtan till bristningspunkten och gör det omöjligt för er att stå stilla. Kom och ta del av essensen i 90-tals hiphopen. Dj Rome, Dj Beneaf, Q-Tip, Phife, Jarobee & Ali S Mohammed välkomnar er alla tillbaka till Malmös hem för hiphop.

VAD: LIGHTS OUT! — Solo (UK)
NÄR: Lördag 12 Mars 23:00-03:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
DJs i Kyrkan: Solo (UK), Woo Banger
DJs i Baren: The Boom Bap
ENTRÈ: 60 kr innan 24:00 i dörren, sen 100 kr.
ÅLDER: 20 år
WWW: myspace.com/thedrunksolo

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Solo

Babel

Pris

60 kr

Telefonnummer

Websida

http://babelmalmo.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38A

Spara intressen för Solo
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Solo

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Solo

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Jag söker
Laddar guider...