Evenemanget har varit

This Is Head, WON, MF/MB/ och BEAST

Nattklubb

This Is Head, WON, MF/MB/ och BEAST

This Is Head, WON, MF/MB/ och BEAST Som en aldrig

Som en aldrig sinande ström på Babel

Som en aldrig sinande ström är namnet på två kvällar vi gör på Babel i höst. Två kvällar där åtta band spelar och spelas in. Två kvällar där vi firar en lös scen i Malmö som har kommit till på allvar i år och som spelas in för att ges ut på en livevinyl senare i år.

Vi firar tillsammans med Adrian Recordings, Babel, Deleted Art, Kosmisk Väg, Lugnet, Neosordo, Psychic Malmö, REV/VEGA och Solförmörkelse samt med klubbarna Music People och Tricks/Tricks/Tricks som tar över efter livebanden respektive kväll. Det blir två kvällar som samlar mycket av det bästa som Malmö har att visa upp. Det verkar som att 2010 blir året då Malmö återigen har fått fokus. Det är inte bara mängder av bra band som spelar. Nu finns det vad som kan kallas en scen också. Visst, punkarna har sin, men nu har vi även en lösare scen av kreativa människor som spelar, ger ut och arrangerar för varandra utanför givna genregränser.

De finns en röd tråd som inte är så lätt att beskriva, men även en gemensam nämnare i butiken Rundgång, skivaffären som efter sex år blivit en naturlig samlingsplats för alla typer av musiker och musikälskare. En fråga gick ut till åtta i högsta grad aktuella band om de ville vara med och spela ihop och sen bli släppta på skiva. Alla åtta svarade ja, och nu är vi snart där. En tvådagarsfest som bara handlar om livemusik. En fest med band som alla släppt skivor i år!

THIS IS HEAD
http://www.myspace.com/thsshd Irländska U2 är, som de flesta känner till, en av musikhistoriens minst älskvärda uppfinningar men för stunden - alltså verkligen bara just den här säsongen - är de en utmärkt inspirationskälla: förutsatt att man närmar sig The Edges glaciärriff ur balearisk discovinkel. Vilket är just vad Malmökvartetten This Is Head gör med sin ypperligt moderna debut. Deras anonyma låttitlar och suddigt skäggiga framtoning tar avstamp i Studios episka vision om en ny pop och låter en egensinnigt nordeuropeisk postpunk brista ut i ett saxofonsolo som om vi befann oss mitt i inspelningen av David Bowies Heroes i Hansa studion. — Andres Lokko. Vi firar tillsammans med Adrian Recordings, Babel, Deleted Art, Kosmisk Väg, Lugnet, Neosordo, Psychic Malmö, REV/VEGA och Solförmörkelse samt med klubbarna Music People och Tricks/Tricks/Tricks som tar över efter livebanden respektive kväll. Det blir två kvällar som samlar mycket av det bästa som Malmö har att visa upp.

Lägg till en tagg
Arrangör av This Is Head, WON, MF/MB/ och BEAST

Babel

Telefonnummer

Websida

http://losingmytasteforthenightlife.se/artiklar/2010/01/02/trad-gras-disco/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för This Is Head, WON, MF/MB/ och BEAST
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för This Is Head, WON, MF/MB/ och BEAST

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för This Is Head, WON, MF/MB/ och BEAST

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Jag söker
Laddar guider...