Evenemanget har varit

VED, Vidderna, Skeppet och Noe Spagato

Nattklubb

VED, Vidderna, Skeppet och Noe Spagato

VED, Vidderna, Skeppet och Noe Spagato Som en

Som en aldrig sinande ström på Babel

Som en aldrig sinande ström är namnet på två kvällar vi gör på Babel i höst. Två kvällar där åtta band spelar och spelas in. Två kvällar där vi firar en lös scen i Malmö som har kommit till på allvar i år och som spelas in för att ges ut på en livevinyl senare i år. Vi firar tillsammans med Adrian Recordings, Babel, Deleted Art, Kosmisk Väg, Lugnet, Neosordo, Psychic Malmö, REV/VEGA och Solförmörkelse samt med klubbarna Music People och Tricks/Tricks/Tricks som tar över efter livebanden respektive kväll. Det blir två kvällar som samlar mycket av det bästa som Malmö har att visa upp. Det verkar som att 2010 blir året då Malmö återigen har fått fokus.

Det är inte bara mängder av bra band som spelar. Nu finns det vad som kan kallas en scen också. Visst, punkarna har sin, men nu har vi även en lösare scen av kreativa människor som spelar, ger ut och arrangerar för varandra utanför givna genregränser. De finns en röd tråd som inte är så lätt att beskriva, men även en gemensam nämnare i butiken Rundgång, skivaffären som efter sex år blivit en naturlig samlingsplats för alla typer av musiker och musikälskare.

En fråga gick ut till åtta i högsta grad aktuella band om de ville vara med och spela ihop och sen bli släppta på skiva. Alla åtta svarade ja, och nu är vi snart där. En tvådagarsfest som bara handlar om livemusik. En fest med band som alla släppt skivor i år! VEDhttp://www.myspace.com/vedsound Det här är musik som består av realiserade drömmar födda ur nyfikenhet. Låtar med grund i det som sipprat igenom och stannat. Låtar baserade på det som blivit självklart; ett slags destillat av årtionden av sökande och förkastande. Musik skapad efter lång tid av tankar kring det fjärran, det ofattbara och det i högsta grad familjära.

Vi firar tillsammans med Adrian Recordings, Babel, Deleted Art, Kosmisk Väg, Lugnet, Neosordo, Psychic Malmö, REV/VEGA och Solförmörkelse samt med klubbarna Music People och Tricks/Tricks/Tricks som tar över efter livebanden respektive kväll. Det blir två kvällar som samlar mycket av det bästa som Malmö har att visa upp.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av VED, Vidderna, Skeppet och Noe Spagato

Babel

Telefonnummer

Websida

http://losingmytasteforthenightlife.se/artiklar/2010/01/02/trad-gras-disco/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för VED, Vidderna, Skeppet och Noe Spagato
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för VED, Vidderna, Skeppet och Noe Spagato

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för VED, Vidderna, Skeppet och Noe Spagato

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Jag söker
Laddar guider...