Evenemanget har varit

Versus — THE EYE feat. Sankt Göran, Cazuma, DJ Nibc & Per Bäckström

Nattklubb / Konsert

Versus — THE EYE feat. Sankt Göran, Cazuma, DJ Nibc & Per Bäckström

Versus — THE EYE feat. Sankt Göran, Cazuma, DJ

Babel 5 juni

The Eye från Göteborg är utan tvekan en av Sveriges främsta klubbar inom house & techno. I över fyra års tid har klubben huserat på anrika Nefertiti och bjudit på både fantastiska residentkvällar som influgna storheter som Deetron, Tama Sumo, Dixon, Carl Craig, Joris Voorn, Samuel L Session, Anton Zap, Cassy, Jerome Sydenham, Guillaume Coutu Dumont.

Versus - The EyePå Versus gör The Eye ett av sina sista framträdanden någonsin. Veckan efter, fredag 11 juni, gör denna dansinstitution sin sista kväll för gott. Det här en en fantastisk start på sommaren och vi är otroligt stolta och glada över att ha bokat The Eye! Jackin’n’deep house & techno är klubbens paroll. The Eye är:

✦ SANKT GÖRAN är ingen främling för oss här nere i södern. Göran har tidigare gjort bejublade framträdande på bl.a klubben Oh Baby I Like It Raw. Han är känd för sina tajta och dansanta dj-set och har spelat på betydande golv i Berlin, Barcelona, Milano och Paris. Göran har släppt på bolag som Bear Funk och Solar Disco. Mer är att vänta så håll ögon och öron öppna för framtida superba housetolvor.

✦ CAZUMA: ”En av de snabbast stigande stjärnorna med den mest regelbundna kurvan de senaste åren heter Cazuma Mori. Med house och techno som spelplan är han en perfektionist av hög rang och en kännare med utsökt smak.” (Djungeltrumman efter att Cazuma utsetts till “årets DJ 2009″ i Göteborg). I början av 2010 kom Cazumas första skivsläpp. Tolvan “Awamori” släpptes på heta Berlin-labeln Kurbits Records och har fått support från kända house- och techno-Dj’s världen runt.

Dj Nibc✦ DJ NIBC aka Fredrik Nyberg, är en av Sveriges mest etablerade Dj’s. Nibc har varit i framkanten av den elektroniska dansmusikscenen i över 10 år och spelat på klubbar runt om i världen. 2000 startade han Trunkfunk Records. I år firar labeln 10 år med fester i bl.a New York och Göteborg. Nibc är ena halvan av Stuffa, vars låt “A Million Secrets” är med på DJ T’s Fabricmix.

✦ PER BÄCKSTRÖM har sysslat med allt från gatukonst till böcker och klubbinredning. Just nu gör han bland annat omslag för Trunkfunk Records kommande vinyl och har under längre tid varit husdesigner på The Eye. Han har ett förflutet på Högskolan för Design och Konsthantverk såväl som i reklambyrå-världen. Per har även lanserat en klädkollektion och deltagit i utställningar runt om i Europa. Det är alltid tvära kast och många järn i elden, och inför att The Eye gästar Versus kan vi vara säkra på att det kommer att göras med stil.

Residenten Oscar Villata bjuder upp till dans med dub’n’deep house & techno innan The Eye tar över spakarna.

✦ TROPICAL SOUNDCLASH — I baren bjuder Jonas From Falun in Sweet Fred till tropisk soundclash. Efter fyra fullständigt utflippade kvällar i Brogatans källare är det hög tid att ta världens tuffaste dansmusik upp ur underjorden. Afrobeat, sydamerikansk cumbia, reggae, brasiliansk funk, stenhård salsa från Panama - odödliga original såväl som upphottade purfärska edits och remixar.

Lägg till en tagg
Arrangör av Versus — THE EYE feat. Sankt Göran, Cazuma, DJ Nibc & Per Bäckström

Babel

Pris

100 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.myspace.com/oscarvillata

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för Versus — THE EYE feat. Sankt Göran, Cazuma, DJ Nibc & Per Bäckström
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Versus — THE EYE feat. Sankt Göran, Cazuma, DJ Nibc & Per Bäckström

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Versus — THE EYE feat. Sankt Göran, Cazuma, DJ Nibc & Per Bäckström

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Bar / Restaurang Babel Mat & Dryck
När Manhattan möter Möllan
Bar / Restaurang Sankt Markus Vinkällare
Källarvalv och gott vin vid
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Jag söker
Laddar guider...