B.A.R

Bar / Konsert

B.A.R

B.A.R Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan

Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan

Vår filosofi med restaurangen är att ge en upplevelse, inte bara i matväg utan i sin helhet, där vi går lika mycket upp i servis och sättet att servera mat som den mat vi serverar.

Norden möter Europa, med en betydelse att i norden har vi en mängd fantastiska råvaror, som med värme, väta, snö och sol växer långsamt till produkter utan sin like, men vissa produkter ute på vår kontinent har bara en egenskap som är allt för bra/god till att inte använda.

Just nu är vi i en tid av kris, ekonomisk men framför allt miljömässigt och som en individ kan det kännas omöjligt att göra något åt det och själv kan man kanske inte göra speciellt mycket. Men som ett team kan man. Vi har därför valt som restaurang att följa en stark ekologisk, miljöriktig linje i det vi gör. Att vi inte kommer att använda överfiskad fisk, använda kranvatten istället för flaskor, köttet kommer att vara de styckningsdetaljer som tyvärr inte används så ofta men i det det hela utan att det har betydelse för kvaliten i det vi gör.

B. står Besnik Gashi för. En kock som har sydeuropeisk passion för matlagning, kärlek till råvarorna och strävan efter att du som gäst ska få en unik upplevelse när du besöker oss.

And

R. står Robert Jakobsson för. En stockholmare med stort hjärta, passion för maten och respekt för världen vi lever i idag. Har alltid försökt göra rätt för sig för att minska den miljö förstöring som vi idag upplever genom val av råvaror och sättet att laga mat på. En fantastisk karriär genom Stockholms, Köpenhamns och Londons stjärnkrogar som han krönte genom att bli souchef på Världens Bästa Restaurang NOMA.

Välkomna B.A.R naturlig krog & vinbar

Taggad som
Lägg till en tagg
Websida

http://www.barmalmo.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Erik Dahlbergsgatan 3

Spara intressen för B.A.R
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för B.A.R

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för B.A.R

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Framåt »
Veckodagar
Tisdagar: 17:00 - 23:00
Onsdagar: 17:00 - 23:00
Torsdagar: 17:00 - 23:00
Fredagar: 16:00 - 00:00
Lördagar: 16:00 - 00:00

Liknande evenemang

Bar / Restaurang Moccasin Vin O Kärlighet
Bistro, vinbar, lounge och lunch
Bar Starlight
Konserthusets foajébar
Bar Radisson Lobbybar
Hotellbar på Östergatan
Bar / Restaurang Brasserie KP
Franskinspirerat storstadsbrasserie
Jag söker
Laddar guider...