Evenemanget har varit

Active Child

Konsert

Active Child

Active Child Debaser

Guider
Debaser

Freaks 'n' Geeks
Active Child + Simian Ghost
Fre 9 Mar

Pat Grossi har en ganska oefterhärmlig ljus stämma i falsett som ibland låter lite som Antony and The Johnsons, fast mer med beröringspunkter mot det senaste årets hypade James Blake. Active Child från soldränkta Los Angeles gör egentligen allt rätt även om det kan tyckas konstigt att hämta inspiration från gosskörer och kyrkokonserter. Du skulle förmodligen inte reagera nämnvärt om du möttes av dessa harpindränkta sånger när du stegade in till din terapeut eller när du bevittnade en delfinuppvisning på Kolmårdens djurpark. Men nu är det rocklubbar som ska tas i besittning, så se det som en utmaning inför något som du förmodligen kommer att älska långt efter att du vinglat hem genom en stad som förhoppningsvis börjar lukta lite vår så dags. Fullängdsdebuten "You Are All I See" från 2011 är ett alldeles bedårande litet mästerverk i konsten att göra något alldeles eget av en stor liten röst med udda instrument.

Simian Ghost är Sebastian Arnström; sångare, gittarist och trummis från det svenska indiebandet Aerials soloprojekt. Förutom Sebastian så ingår även Erik Klinga och Mathias Zachrisson (som har det egna projektet Light Vibes) i Simian Ghost. Musiken har beskrivits som Electroakustiska poppärlor i samma ådra som Beach House eller Lali Puna. Debut LP:n "Infinite Traffic Everywhere" kom ut i december 2010 och har sedan dess hyllats i bloggosfären för sin elektroniska pop samt toppat svensk radios rotationslistor.

14 November släppte de "Lovelorn"-EP:n i Storbritannien via Heist or Hit records och de släpper nya fulllängdaren "Youth", samma vecka som by:Larm går av stapeln. Veckan efter åker det ut på en månadslång Skandinavienturné för att sedan spela i Tyskland och Spanien. Det är mycket prat om bandet just nu och självaste Pitchfork har höjt dem till skyarna. Och THE GUARDIAN har utnämnt nya skivan som kommer i början av mars till “EARLY CONTENDER FOR ALBUM OF THE YEAR" och vi som har fått lyssna på det kan inget annat än att hålla med. Det är stor drömsk pop!

Inget förköp.
Fri entré till kl. 22, sedan 90 kr
Tid: Inne: 19-03 (Fre 9 Mar)
Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Active Child

Debaser Malmö

Pris

90 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan

Spara intressen för Active Child
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Active Child

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Active Child

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Park & Picknick / Barn & Familj Folkets Park
Nöje för hela familjen
Jag söker
Laddar guider...