Evenemanget har varit

Alex Face + Blända + Kaka

Konsert

Alex Face + Blända + Kaka

Alex Face + Blända + Kaka Summersault på Debaser

Summersault på Debaser

Efter fullpackade premiären på valborg bjuder nu popklubben Summersault på en solig fortsättning på midsommardagen! Förbered dig på en somrig och dansant djupdykning i pop med hela tre livvakter.

På utomhusscenen har vi äran att presentera drömska folkrockarna Blända som ej kommer att lämna någon med ett hjärta oberörd. Inomhus äntras scenen av KAKA som river av sina vackraste bitar. Kvällens huvudakt på inomhusscenen är punkiga rock'n'roll kvartetten Alex Face.

Kvällen gäst-dj Wahlström & Leeb-Lundberg håller Hula-djbåset varmt med sin dansant sköna och svängiga musikmix. Wahlström bjuder på Modern o Northern soul, jazzy grooves och disco/funk. Leeb-Lundberg står för easy listening, pop o rock, 60s shouters.

Inomhus står DJs Kick-it & All-ice bakom spakarna och dirigerar stora dansgolvet med ett härligt hopkok av dansant pop från 5 decennier.

Dessutom Rundpingis och Indiekaraoke i trädgården.

Alex Face
Rock'n'roll kvartetten Alex Face tar avstamp från grov garagerock som Stones, Animals, Nuggets, tidig Stooges och lite av The Hives. Bandet suddar ut skarpa gränser mellan rock'n'roll, garage, punkrock, blues, country och kastar sig in i varje låt med en passion och lust som känns ända in i märgen.

Kaka
För tre år sedan släppte Malmöbaserade Alvestasonen Kaka ett självbetitlat och hyllat debutalbum. Förra året kom en efterlängtade fortsättningen. Kaka sjunger som om livet nästan stod och vägde, och det gäller både texterna och musiken. Det är poetiskt om sena festnätter och storslaget om smutsig dekadens. Han sjunger om att nå alla mål, för att sedan vara tillbaka på noll igen. Om att slåss för att få bort livets mellanting: om att det ska vara på riktigt - eller inte alls.

Blända
Blända är tillbaka och det svänger mer än någonsin! "Aldrig mera hit" är den nya singeln från kritikerrosade bandet Blända och den lär inte göra någon besviken. Hela låten genomsyras av ett enormt gung och sing-a-long körer som får en att vilja börja dansa barfota.

Inget förköp.
Fri entre till 22, sedan 90 kr
Tid: Ute: 19-03
Inne: 22-03

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Alex Face + Blända + Kaka

Debaser Malmö

Pris

90 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 1

Spara intressen för Alex Face + Blända + Kaka
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Alex Face + Blända + Kaka

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Alex Face + Blända + Kaka

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Restaurang Kalk Brasserie & Grill
Franskt brasserie och butik intill
Kafé Slottsträdgårdens Café
Fika bland fågelkvitter och blomdoft
Jag söker
Laddar guider...