Evenemanget har varit

Cauldron

Konsert

Cauldron
Debaser

Cauldron
+ Mydebaser-night med Zoma Cruz + Square Route
Ons 2 Jan

Det är nytt år, och nya möjligheter och vi måste vakna ur den där matkoman som håller i sig efter jul och nyår. Finns det då något bättre sätt att kastas ur sin slummer än med lite högkvalitativ hårdrock? Vi tror inte det, och har därför bokat in Kanadensiska Cauldron tillsammans med de inhemska banden Zoma Cruz och Square Route som vi med största omsorg och kärlek handplockat från mydebaser.com

CAULDRON
De tre herrarna i Cauldron kan mycket väl vara det bästa som Kanada har exporterat i Heavy Metal-genren sedan Annihilator. Med den där perfekta hårdrocksrösten och sköna riff tar Cauldron sin musik till oanade höjder och försätter publiken i metal-hypnos.

Vi älskar att hitta ny fantastisk musik, och har därför skapat en hemsida som heter mydebaser.com där band kan ladda upp sin musik. Där sitter vi sen och förkovrar oss i de ljuva toner som kommer ur högtalarna.

Inför denna spelningen satt vi och lyssnade igenom timmar av musik för att hitta de perfekta supportakterna i en genre vi inte bokat så mycket lokala akter från tidigare. Med mycket fingertoppskänsla valde vi ut Square Route, ett Malmöband som levererar hårda toner med inspiration från balkantoner och den tyska taktfastheten. Zoma Cruz, även de från Malmö men med inspirationen tagen från jazz och metal och pop, passade också perfekt in i grytan som skulle bli denna fantastiska kväll i hårdrockens tecken.

Lägg till en tagg
Arrangör av Cauldron

Debaser Malmö

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 17

Spara intressen för Cauldron
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Cauldron

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Cauldron

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Park & Picknick / Barn & Familj Folkets Park
Nöje för hela familjen
Jag söker
Laddar guider...