Evenemanget har varit

Dark Easter Sunday

Konsert

Dark Easter Sunday

Dark Easter Sunday Debaser

Debaser

Dark Easter Sunday: Black Magic Six + Thee Gravemen + The Felines
Sön 8 Apr

Och på den sjunde dagen vilade Gud. Men inte Debaser som släpper loss med en skara rebeller och bråkstakar på veckans lugnaste dag!

Sen 2007 har J-Tan och Lew Siffer i Black Magic Six spridit förödelse och mörker var dom än spelar. Den dynamiska duon kan liknas vid en stökig blandning av Howling Wolf, Venom, The Stooges, Dead Kennedys, Sweetheart och AC/DC men beskriver sig själva med orden djävulen, Stalin och varulvar. Ingen nåd!

Thee Gravemen, två odödliga britter som bosatt sig i Malmö har funderat på en tredje medlem men beskriver det väldigt svårt att hitta någon över 100 år som orkar med turnerandet. Med Lee Tea på gitarr och ylande och Daz Trash på voodo-trummor och skrik beskrivs Thee Gravemen bäst som ett horror-trash band med vilt, rått, primitivt sound fullt med influenser av rockabilly, psychobilly, trash och garage som båda har lång bakgrund i. Är Thee Gravemen inte ute och spelar brukar duon jobba som dödgrävare och se på gamla hammer-filmer.

Tjejerna i The Felines studerade musik på Köpenhamns Universitet tills dom 2010 beslutade sig för att skita i alla och bilda ett garageband. Med kärlek för 60-talets garagerock, punkrock, surf och starka tjejband plockade Ditte Melgaard, Mei Long Bao och Asta Bjerre upp de instrument som behövdes och lärde sig spela. För varje spelning och repa blir The Felines bättre, vildare och tajtare. Med influenser av band som Pandoras, The Jackets, Link Wray and the Wraymen, The Music Machine, the Sonics, The Gories, The Cramps och Thee Headcoatees elektrifierar The Felines sin
publik med sitt råa imperfekta sound.

Kort sagt blir det en kväll bestående av female fury som slagit sig ut ur de danska finrummen, odödliga britter från Skånes karga slätter och galna satanister från Finlands mörkaste urskog. Låt helvetet braka loss!

Inget förköp.
Fri entré
Tid: Inne: 19-03
Ute: 11.30-03
(Sön 8 Apr)
Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Dark Easter Sunday

Debaser Malmö

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan

Spara intressen för Dark Easter Sunday
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Dark Easter Sunday

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Dark Easter Sunday

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...