Evenemanget har varit

Sommarstället

Bar / Nattklubb

Sommarstället

Sommarstället Debaser Malmö

Debaser Malmö

DEBASER SOMMARSTÄLLET
17 april - 6 september 2014

Bekanta dig med sommarens klubbar på Debaser Sommarstället:

ONSDAGAR
SYRRAN
Syrran är en dj­baserad klubb där musiken och atmosfären står i fokus. På onsdagar kommer basen och det tropiska förena Debasers båda dansgolv och röra sig mellan varmt och mörkt som en djungel, till flirtigt och poppin´ som en ljus, svensk sommarnatt…
Syrran presenteras av Vanessa Marko aka Neyney, Eka Scratch och Johanna Ritscher ­ tre av de tyngsta DJs inom kollektivet Femtastic. Femtastic är ett kollektiv för kvinnor inom urban musik som verkar för en strukturell förändring av en mansdominerad musik­ och kulturbransch. De kommer tillsammans skapa en plattform för klubb­ och musikälskare som vill mötas över gränser.

TORSDAGAR
DAYS OF OUR LIVES
Days of our lives = det du kommer prata om resten av året. Eller för tusan, resten av livet! Varje torsdag fyller Sofie, Matilda och Fanny lokalerna med lika mycket bra pop/indie/elektroniskt, som skönt häng, spännande aktiviteter och överraskande teman. Vi lovar att bjuda på de främsta, roligaste och ibland mest oväntade skivryttarna i form av såväl etablerade DJs som Malmö­profiler. Tröttnar du på att dansa dig svettig eller hångla i mörka vrår så kan du enkelt pausa med att spela ett nostalgiskt parti kula, jamen du vet skolgårdsvarianten! Like sand through the kulbana, these are the Days of our lives.

FREDAGAR
GOT GAME
Got Game­kollektivet är ett gäng dj:s och klubbarrangörer som alla riktar in sig på den bästa urbana basmusiken internet har att erbjuda. Tillsammans kommer dom att göra nätterna mellan fredag och lördag till sommarens mest magiska genom att blanda rap och rnb med nyare basgenrer och electronica. Varje vecka dyker dom upp i nya konstellationer, med nya idéer och med ny musik, precis som sig bör när Malmös i särklass fetaste laguppställning håller i trådarna.

LÖRDAGAR
IVER
Det som får fötterna att stampa och hjärtat att dunka. Under hela sommaren kommer lördagar på Debaser att handla om kärleken till dans. I skymningen värmer Frida Fralk (Tjejrejv) upp uteserveringen med dansanta melodier och lockande bas som gör det svårt att vara still. Där inne höjer passionerade dj’s temperaturen när de delar med sig av sina bästa traxx inom dansant, elektronisk musik.

DEBASER SOMMARSTÄLLET ÖPPET ONSDAG-LÖRDAG 21:00 - 03:00 HELA SOMMAREN ÅLDERSGRÄNS: 20 ÅR.
GRATIS INTRÄDE ONS-TOR. FRE-LÖR FRI ENTRÉ TILL 23 SEDAN 80 KR.

Lägg till en tagg
Arrangör av Sommarstället

Debaser Malmö

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 1

Spara intressen för Sommarstället
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Sommarstället

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Sommarstället

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Nattklubb Cuba Café
En bit Havanna mitt i Folkets park
Bar / Restaurang Operagrillen
Teaterbar & Restaurang vid Operan
Bar Radisson Lobbybar
Hotellbar på Östergatan
Bar / Restaurang Rosen Bar & Dining
Rastaurang vid Lilla Torg
Nattklubb / Gay & HBT Bee Bar Malmö
En straightfriendly mötesplats
Jag söker
Laddar guider...