Evenemanget har varit

Debaser

Nattklubb / Konsert

Debaser

Debaser Samling + Anton Sebbfolk vernissage +

Samling + Anton Sebbfolk vernissage + Sergio Rizzolo

Samling
+ Anton Sebbfolk vernissage + Sergio Rizzolo (Prejka/Diskoakademin)
Lör 7 Jan

Att ett band vars namn anspelar på det kollektiva kanske inte känns helt konstigt eller helt off. Känns ganska elementärt. Att bandet vandrar i en mörbultande psykedelisk storm som rider runt deras sju kroppar känns ytterst befogat. De kallar sig Samling och vi vallfärdar till just denna vida famn av värme som blivit deras signum.

Samling må en gång i tiden ha startat i Max Groundstroems sovrum i ett försök att yngla av sig sin tristess men bandet (som också består av Viktor, John, Erik, Karl-Johan, Petter och Topi) har blivit så mycket mer än bara delarna av sina medlemmar. De har mötts i en dimma av narkotisk progg och politisk pop och orienterat sig fram till sin nuvarande nod. De förvaltar ett sväng som få andra idag kan stoltsera med och denna oktett är på scen ett andetag kort om hjärtstillestånd. Allt detta menat på det allra bästa sättet.

Sverige har sina flaggskepp och nationalklenoder. I våra öron och ögon har vi i Samling något värdefullt som bör läggas till listan över de arv vi ska vårda extra väl.

Anton Sebbfolk är 27 år gammal och bor i Obbola utanför Umeå med sin familj. Han har tecknat gubbar och figurer sedan barnsben och utbildade sig på Bild och form-programmet på Mimerskolan och ABFs konstskola i Umeå. Anton började göra affischer när han insåg att hans stil var originell och de första regelbundna uppdragen var What We Do Is Secrets klubbkvällar på Debaser.

Antons stil är personlig och lätt att känna igen då alla affischer görs för hand. Psykedeliska mönster och texter lyfts fram med hjälp av starka färger, monster eller gubbar av olika slag. Fantasin sätter gränser för vad en affisch ska innehålla och motiven lever nästan sina egna liv. Inspirerad av skräckfilmer och bilder i tidningar har Antons säregna stil vuxit fram ur en DIY-kultur som alltid präglat Umeå. Raymond Pettibon som arbetat med Black Flag verkar också ha varit särskilt viktig som inspirationskälla.

23:00 Samling
Fri entré innan kl 22 sedan 90 kr

Lägg till en tagg
Arrangör av Debaser

Debaser Malmö

Pris

90 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan

Spara intressen för Debaser
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Debaser

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Debaser

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Jag söker
Laddar guider...