Evenemanget har varit

Dumbland

Konsert

Dumbland

Dumbland Debaser

Guider
Debaser

Dumbland
The Heat Tape + Whipping Princess
Tor 1 Mar

På en trailerpark i Markanda, södra Illinois med en befolkning på 419 individer har Brett Hunter spelat in The Heat Tapes debutalbum "Raccoon Valley Recordings". Men det är inte musik inspirerad av tidelag och skräpmat som man först skulle kunna tro. Brett Hunter är i själva verket en veteran i labeln Red Scares katalog, frontman för The Copyrights och Dear Landlord.

Med The Heat Tape har han skapat en sorts lo-fi garagepunk, inspelat på ett riktigt billigt system i sin trailer. För att försöka ge en bild av vad The Heat Tapes underbart sunkiga trailertrash garage låter som kan likheter dras till band som The Thermals, Jay Reatard och The Marked Men.

The Heat Tape lyckas på ett väldigt härligt sätt fånga känslan av Amerikas bakåtsträvande hålor med sitt skitiga trailerpark soundtrack och vi älskar det! Så bring out them beers boy an’ git them asses shakin’!

Whipping Princess
Trött på ett liv i hamsterhjulet kände Karl Hinterleither att den musikaliska karriär han strävade efter låg långt bort. Men lyckan vände sig i rätt riktning när hans väg korsades med Jenny Jonassons, en sångerska med rötter i bluesen. Detta var startskottet för Whipping Princess och vid slutet av 2010 var bandet fulländat med Linus Henriksson på trummor och Simon Söderberg på gitarr.

Med en kraftfull blandning av klassiska genrer så som soul, rock blues, punk och metal skapar bandet en skitigt 70-tals sound. Det är klassisk rock för en modern publik som med sin energi och tyngd höjs över det vanliga tack vare ett riktigt tätt sound och Jenny Jonassons kraftfulla och explosiva röst med en touch av klassisk rocksång.

I dj-båset huserar Sanna och Staffan.

Inget förköp.
Fri entré
Tid: Inne: 19-03
(Tor 1 Mar)
Ålder: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Dumbland

Debaser Malmö

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan

Spara intressen för Dumbland
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Dumbland

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Dumbland

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Park & Picknick / Barn & Familj Folkets Park
Nöje för hela familjen
Jag söker
Laddar guider...