Evenemanget har varit

Forest & Crispian + Elias One Man Band

Nattklubb / Konsert

Forest & Crispian + Elias One Man Band

Forest & Crispian + Elias One Man Band Debaser 6

Debaser 6 aug

Life´s a Beach som brukar hålla hus i Stockholm på Debaser gör i sommar en liten miniturné och gästar alla Debasers lokaler och nu har turen kommit till Malmö!!

Vi kommer den här fredagen att gästas av Malmöbandet Forest & Crispian som består av medlemmarna Adam Hjernström, Tomas Borgström och Karl-Johan Hjernström. 2007 släppte de albumet "Modern Sensation". 2009 kom uppföljaren Modest Sensation. De sägs vara riktigt bra live så det här är verkligen något att se fram emot!!

Och inte nog med det så gästas vi även av Elias från Elias and the Wizzkids som kommer att spela utan sitt band och kör då sitt Elias one man band denna kväll.

Elias Åkesson har sett framgångar både med sitt band Elias and the Wizzkids och sitt en-mannaband enkelt titulerat Elias ond man band. Elias växte upp i Falun och spelade länge gitarr och sjöng på svenska i ett popband där. Men det räckte inte för Elias som fann att det mesta stöptes i samma fort. Han bytte elgitarren mot en akustisk, ett munspel och ett piano. Och Svenskan blev engelska. Sakta men säkert växte sig låtarna och sondet speciellt för Elias and the wizzkids och Elias ond man band fram. Elias började spela som gatumusikant i Uppsala och snart därefter väntade fesrivalspelningar och klubbspelningar.

Vi har också bjudit in dj-tjejerna från Get leid or die tryin som kommer och förgyller kvällen med sin grymma musik!
"Jo, visst är det 50 cent-låten som inspirerat till klubbnamnet, men därmed slutar också likheterna. Get lid or ide tryin har hjärtat i popen, men är ständigt otrogen mot genren. Räkna med att ifrån Göteborgsskrammel som Broder Daniel och Hästpojken till electropop signerad Familjen, Mates of state och Robyn. Framåt småtimmarna brukar stoltheten dock sina, så bli inte förvånade om Josefin sätter på en skämslåt, Tara visar sina bästa beyonce-moves och Cajsa leker hela havet stormar på dansgolvet. get Laid or ide tryin är skapad av tre av Malmös främsta nöjesjournalister på klubb Debaser."

Arrangörerna bakom Life's A Beach har tidigare dragit igång popklubbar som Audiofon och Upp Upp Upp Ner, nu har de återigen slagit sina påsar ihop för ytterligare ett dansant sommarlov. Nytt för i år är att tjej-kvartetten åker på klubbturné och gästar alla Debaser's lokaler; Slussen, Medis, Humlegården och Malmö under juni, juli och augusti! Förutom att själva bjuda upp till dans bakom dj-båset så kommer live-scenen gästas av Sveriges finaste akter och euforiska gäst-dj's bokas in!

Beach 2010 handlar inte längre om vem som har den bästa strandkroppen, utan istället om att fira After-beachen på stans bästa dansgolv!

Lägg till en tagg
Arrangör av Forest & Crispian + Elias One Man Band

Debaser Malmö

Pris

90 kr

Websida

http://www.debaser.se/klubbar/90

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 2

Spara intressen för Forest & Crispian + Elias One Man Band
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Forest & Crispian + Elias One Man Band

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Forest & Crispian + Elias One Man Band

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Jag söker
Laddar guider...