Evenemanget har varit

Gilby Clarke

Nattklubb / Konsert

Gilby Clarke

Gilby Clarke Beggars Banquet på Debaser

Beggars Banquet på Debaser

Gilby Clarke
+ Badmouth
Lör 26 Maj

Lördagen den 26 maj bjuds Malmö på riktigt finbesök när Debasers rockklubb Beggars Banquet slår på stora trumman! Gillar du Guns n' Roses? MC5? Heart? Eller kanske det lite nyare bandet Rockstar: Supernova? Vad sägs då om att få se en artist som spelat med alla ovan nämnda band på en klubbscen i Malmö? Smått osannolikt, eller hur? Beggars Banquet presenterar därför lite äckligt stolt följande krutpaket:

GILBY CLARKE (US)
Kan du din rockhistoria behöver denna man ingen närmare presentation. Med en meritlista lika lång som en amerikansk landsväg och ett anseende utöver det vanliga känns plötsligt epitetet "levande legend" inte så klyschigt som det allt för ofta gör. Det känns faktiskt ganska rätt för en man som lirat gitarr med självaste Guns n' Roses under deras absoluta storhetstid (1991-1994). Som om detta inte räckte har han även spelat med band och artister som MC5, Heart, Nancy Sinatra, Slash's Snakepit samt "supergruppen" Rockstar: Supernova med bland annat Tommy Lee (Mötley Crüe) och Jason Newstead (ex-Metallica)... Listan är oändlig.

Som soloartist håller han det ganska enkelt med sin bluesbaserade rock'n'roll vars refränger sitter efter en lyssning, vilket gör alla hans fem soloalbum väldigt lyssningsvärda, men det är live denna gitarrhjälte ska upplevas och nu har du chansen - på en klubbscen i Malmö!

BADMOUTH (SE) - support
Som kvällens supportband bjuder vi på Badmouth - ett lovordat Stockholmsband med siktet inställt mot de större scenerna. De bildades så sent som 2007, men har redan hunnit med att turnera flitigt i Europa som förband till bland andra Cinderella och W.A.S.P. De har på detta sätt vunnit mångas hjärtan och högst aktuella med hyllade och kritikerrosade plattan "Heavy Metal Parking Lot" (producerad av Chips Kiesby) så får du nog räkna kallt med att bli rejält överkörd. Badmouth håller inte tillbaka!

Som vanligt fri entré till 22.00 och DJ-duon Twist Action Heroes som står bakom Beggars Banquet lovar att hålla hov hela natten med den bästa tänkbara musiken!

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!
23:30 Gilby Clarke (US)
22:30 Badmouth

Inget förköp.

Fri entré till 22, sen 90 kr

Lägg till en tagg
Arrangör av Gilby Clarke

Debaser Malmö

Pris

90 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan

Spara intressen för Gilby Clarke
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Gilby Clarke

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Gilby Clarke

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Jag söker
Laddar guider...