Evenemanget har varit

Here We Go

Nattklubb

Here We Go

Here We Go Debaser

Debaser

Here We Go #7 - 1st Anniversary
Lör 15 Sep

Klubben Here We Go föddes i början av förra året som en tanke på att någon borde uppmärksamma LCD Soundsystems allra sista gig och avsked genom en klubbkväll. Denna tanke utvecklades sedan till en ide om att starta en klubb med kvällar centrerade kring musikaliska teman. Resten är historia brukar det heta och sedan premiärkvällen har vi anordnat 6 st klubbkvällar, tvingats ställa in 1 gång, försökt få fler än 51 personer att gilla oss på Facebook, fått 120 personer att iklä sig masker föreställande James Murphy, tryckt upp flyers med stavfel 3 gånger, tömt dansgolvet 5 gånger genom att envisas med att spela Suicide och minst 10 gånger fått upprepa frasen "nej det här är en temaklubb så vi spelar inte Robyn eller Håkan".

Våra temakvällar har kretsat kring LCD Soundsystem, radiolegenden John Peel, det kreativa centrumet norra England, pionjärstaden New York, The Clash och New Order. Vi har fått konstiga önskningar, blivit utskällda när vi spelat Sex Pistols, highfivade när vi spelat Kraftwerk och gud vet vad. Vi har haft gästdj's som prisats av vissa och häcklats av andra. Vi har gästats av Wild Beasts och fått MF/MB/ att tolka låtar med New Order och Joy Division. Vi har fått både ris och ros och framför allt så har vi haft kul. Men kanske bäst av allt så har vi fått en liten skara följeslagare som återvänt gång efter gång för att de älskar samma musik som vi.

Med Here We Go # 7 vill vi fira allt det här genom att helt enkelt ställa till med en jubileumsfest där vi slår ihop alla våra tidigare teman, väljer ut den bästa och mest dansanta musiken från dessa och lägger till en hel del annat från vår skivsamling. Alltså, förvänta er en högst eklektisk kväll av Electronica mixat med Disco, Reggae, Punk, Postpunk, Indie, Soul och annat smått och gott. Vi hoppas på ett fullsmockat dansgolv och att vi tillsammans med er kommer att ha världens bästa ettårskalas.

Inget förköp.
Fri entré innan 22. Därefter 90 kr.
Tid: Inne: 19-03 (Lör 15 Sep)
Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Here We Go

Debaser Malmö

Pris

90 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 17

Spara intressen för Here We Go
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Here We Go

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Here We Go

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Jag söker
Laddar guider...