Evenemanget har varit

High Five

Konsert

High Five

High Five Med Demons Claws och Spiders på Debaser

Med Demons Claws och Spiders på Debaser

Den här gången har vi valt att sätta två olika typer av rockband som vi känner kompletterar varandra. Båda hämtar sin inspiration från det tuffa 60-talet och ett tiotal år efter. Hur man än vänder på det så borde de funka för de flesta som gillar sin rock, och det gör väl de flesta? Observera att vi satt Göteborgarna sist då de låter mer.

Det finns inga förband på High Five. DJ IS OK, Anna Vinhus, Sofia, Sofi och Kim spelar skivor före, mellan och efter. SPIDERS Spiders är från Göteborg och har medlemmar från Graveyard och Witchcraft. Det hörs. Samtidigt är de långt mer rockiga än de två nyss nämnda tungt gungande rockbanden som lutar lätt bakåt. Här finns energi och råa rockriff som får upp dig på tårna, rock som inte ber om ursäkt eller är är särskilt svår att ta till sig. För att ta det enkelt: det här är rå punkig garage, tidig hårdrock och poppiga bluesmelodier med en ljudbild direkt från Marc Bolans 1974. Släpper senare i år på Kemado, samma skivbolag som släpper bland andra The Sword.

Vi är glada över att de valt att komma till Malmö och High Five. DEMON'S CLAWS (CAN) Demon's Claws är ett slyngelrockband från Kanada som låter mer södra USA än någonting annat och vi är glada över att de är tillbaka. Punken och garagerocken har drag av soul, blues och psykedelia och är rätt strippad och tunn, men den blir aldrig tråkig eller platt. Inte så oväntat att de ligger på samma kvalitetsetikett som släppt Reigning Sound, The Oh Sees och Black Lips.

Lägg till en tagg
Arrangör av High Five

Debaser Malmö

Pris

90 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.myspace.com/THEHIGHFIVECLUB

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 2

Spara intressen för High Five
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för High Five

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för High Five

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Park & Picknick / Barn & Familj Folkets Park
Nöje för hela familjen
Jag söker
Laddar guider...