Evenemanget har varit

It's A Trap

Konsert

It's A Trap

It's A Trap Debaser

Debaser

It's A Trap
Vånna Inget + Gamla Pengar + EL-SD
Fre 16 Mar

IT’S A TRAP! i mars kommer bli helt bananas. Vi har bjudit in tre ruskigt bra band med hemvister i Malmö, Göteborg och Västerås - VÅNNA INGET, GAMLA PENGAR och EL-SD. Och jösses, som om inte en sådan lineup vore nog så slår vi till med releasefest för ny sjutummare från VÅNNA INGET, släpps via Jaguar Thrust, Erste Theke Tonträger och Heptown Records!

VÅNNA INGET
""Allvar" är VÅNNA INGETs debut, men jag har uppriktigt svårt att förstå att så är fallet. Skivan ståtar nämligen med så många välskrivna låtar, som framför allt levereras med en sådan självklarhet att det inte borde vara möjligt för ett debuterande band.

Öppnande MAKTHAVERSKAN-doftande "Alla andra dagar" bjuder på en smått formidabel avslutning, "Tickande bomb" på ett poppigare anslag och lite lägre tempo, medan "Småstadssyndrom" sedan river tag i lyssnaren igen. Det melodiska titelspåret andas enorm desperation och "Som man lever" på en EBBA GRÖN-stöld som är lika briljant som den är kaxig." - Tomas Lundström, dagensskiva.com, om debutskivan "Allvar".

GAMLA PENGAR
"Göteborgspunk ur samma ven som klassiska band från staden. Det är skränigt, stökigt och spretigt med utsökta melodier och en klockren sångare. Självklart fastnar jag för den refrängstarka "Svarta tankar, svartnat hat". Men jag gillar hela grejen med att låtarna har ganska stor kontrast till varandra, från käng till trall (eller nästan i alla fall). Och avslutningsvis så älskar jag textraden "det som inte dödar, gör mig ännu mera bitter" i EP:ns sista låt "Mitt liv är över." - Jocke 13, jocke13.se, om EP:n "Stekt orm".

EL-SD
"Att svensk indierock skulle vara på någon slags upphällning är en myt. Den frodas och är i allra högsta grad levande. (…) Pressreleasen pratar om likheter med BRICK - stora ord redan där - men det är ett inte helt fel uttalande. Uppblandat med THE JESUS LIZARD-passningar är de fyra spåren en fröjd att höra." - Jonas Appelqvist, dagensskiva.com, om EP:n "Repeating Patterns".

Ja, ni förstår ju själva. Det här blir en fest utan dess like. Haka på!

DJ: Do the Math!! Fler DJ:s tillkommer.

Inget förköp.
Fri entré till 22, sen 90 kr
Tid: Inne: 19-03 (Fre 16 Mar)
Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av It's A Trap

Debaser Malmö

Pris

90 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan

Spara intressen för It's A Trap
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för It's A Trap

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för It's A Trap

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Park & Picknick / Barn & Familj Folkets Park
Nöje för hela familjen
Jag söker
Laddar guider...