Evenemanget har varit

Jesus Saves - Miami, FL

Nattklubb

Jesus Saves - Miami, FL

Jesus Saves - Miami, FL After work från kl 15 på

After work från kl 15 på Debaser Malmö

Armanikostymer i pastell, snabba sportbilar, lyxyachts, blondiner på rullskridskor och Moët Chandon. Det är sol varje dag på Miami Beach och råkar det mot förmodan vara molnigt tar man båten till hamnarna i Bahamas eller Puerto Rico där festen fortsätter. Pengar är det enda som regnar. Är du börshaj eller knarklangare är det bara att köpa en tillräckligt stor plånbok och luta sig tillbaka. Polisen må ha blivit tuffare, men innerst inne bara sugna på fest och därför inte omöjliga att göra affärer med. Lenny köper sig ett par polariserade Ray-Bans, en röd Ferrari Daytona Spyder och en SIG-Sauer P220-pistol, inspirerad av Don Johnson. Han känner sig som kungen när han glider genom gatorna till soundtracket av Miami Vice. Lenny följer musikcenen från backstage, hänger med skivbolagsbossar och turnégroupies. Han känner vakterna, ljudteknikerna, barpersonalen och de prostituerade. Alla vill ha en liten bit av Lenny.

Trycket är hårt, varför sova när det finns medicin? Med nya medlemmar gör Guns and Roses sin entré på världsscenen. Som förband till Aerosmith i hemlandet och Billbordplaceringar för varje singel på Appetite for Destruction visar dom upp något helt nytt för USA. Borta är popdiscon och slickheten - istället levereras ärlig, smutsig rock. Det är som på den gamla goda tiden och Lenny tar jumbojet för att vara på plats. Axl Rose springer över den enorma scenen sjungande we got fun and games. Slash slår an sin svarta, halvakustiska Les Paul och Steven Adler läxar aggressivt upp sina trummor. Den hundratusentals man starka publiken hoppar tillsammans upp och ner som i ett seriöst försök att få jorden ur sin omloppsbana. Sleaze är inte längre en punkrörelse. Det är en del av den Amerikanska drömmen. Jesus Saves är en ny dansklubb som fokuserar på rock, country och blues. Under tio kvällar i sommar så kommer vi följa Lennys liv och musiken som finns runt honom. Femte kvällen så befinner vi oss i mitten av åttiotalet. Världen har drabbats av Miami Vice-feber men mitt i all polerad yta kommer en ny våg av högljudda rockstjärnor.

Som kvällens plattvändare så möter vi våran resident Kristian som under kvällen får sällskap av Kajsa Haidl, Tone Schunnesson, Paola Rockstar samt Olle Helkimo och Martin Gustafsson aka Twist Action Heroes!

Lägg till en tagg
Arrangör av Jesus Saves - Miami, FL

Debaser Malmö

Pris

90 kr

Websida

http://www.debaser.se/klubbar/110

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 2

Spara intressen för Jesus Saves - Miami, FL
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Jesus Saves - Miami, FL

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Jesus Saves - Miami, FL

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Gay & HBT Bee Bar Malmö
En straightfriendly mötesplats
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Jag söker
Laddar guider...