Evenemanget har varit

Marnie Stern + Död Saft

Konsert

Marnie Stern + Död Saft

Marnie Stern + Död Saft Debaser

Debaser

Freaks 'n' Geeks
Marnie Stern + Död Saft
Tor 13 Jun

Redan nu bör ni skriva in torsdagen den 13:e juni i era filofaxer freaks! Då är det nämligen dags för party igen. Och på scen har vi en riktigt efterlängtad akt - MARNIE STERN.

Säg ordet gitarrhjälte och oftast dyker det upp någon pudelfriserad metalego som spelar musik endast för att tillfredställa andra musiker. Oftast dyker Yngwie Malmsteens nuna upp. Suck. Men fuck om inte glädjen spricker hål i ansiktet på en när Marnie Stern förs på tal. Denne NY-bohem som shreddar från hjärtat och inget annat. Denne ljuvligt skeva person som vi älskar att älska.

2007 kom ett album som välte omkull om inte allt så väldigt mycket; "In Advance of the Broken Arm" var ett verk som kickstartade hjärtat och gav kroppen en oförglömglig spasm. Tillsammans med likasinnade ärketrummisen Zach Hill hade de skapat en debut som på underdog-manér kunde tråckla sig in på musikpressens allra heligaste Top 10-listor. Uppföljaren hette "This Is It and I Am It and You Are It and So Is That and He Is It and She Is It and It Is It and That Is That" (puuh...) och dödade allt och alla! No contest. När hösten sedan kom förra året så släpptes det självbetitlade tredje albumet som i all sin helhet öppnade upp för mer av allt det goda i livet: shreddande gitarrer, klistermelodier och en closer av rang med "The Things You Notice" som smälter hjärtat likt smör i ett lavabad.

2013 tillhör Marnie Stern! Hon har redan hunnit bli extremt hyllad på årets SXSW i Austin, Texas och prytt omslaget till The Guardian. Hon har uppmärksammats för sina otroliga gitarrfärdigheter och låter som en blandning av Talking Heads, Van Halen och Yeah Yeah Yeahs. Pitchfork (9/10) och New York Times är överens: Marnie Stern är THE SHIT!

Inget förköp.
Fri entré
Tid: Inne: 22-03
Ute: 17-03 (Tor 13 Jun)
Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Marnie Stern + Död Saft

Debaser Malmö

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 17

Spara intressen för Marnie Stern + Död Saft
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Marnie Stern + Död Saft

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Marnie Stern + Död Saft

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Park & Picknick / Barn & Familj Folkets Park
Nöje för hela familjen
Jag söker
Laddar guider...