Evenemanget har varit

Massdistraction

Konsert

Massdistraction

Massdistraction Debaser

Debaser

Massdistraction
+ Immolate + Sterbhaus
Ons 3 Okt

Massdistraction
Groovig Thrash metal som för tankarna till den gamla goda Bay area thrashen i San Francisco men även till band som Pantera och Lamb of god.

"Så fort Massdistraction kommer ut på scen så brakar hela helvetet loss" "Det hela känns som att asfalten reser sig upp ur marken och smäller till en på käften!" -Jonas Persson, Crank it up/Festivalphoto

Massdistraction är ett band som ska avnjutas live, de ger alltid 100% på scenen och nöjer sig inte förens både bandet och publiken är svettiga och blåslagna. Förra året vann de Skånefinalen i tävlingen Released -live & unsigned och nu är de aktuella med debutalbumet "Follow the rats" som släpps den 29/8 via Rambo music.

Immolate (Malmö)
Melodisk death metal på riktigt! Inga synthar, ingen gnällsång. Bara ren brutalitet med knivskarpa gitarrmelodier och en sångare som skulle kunna vråla omkull ett hus. Immolate är ett band från Malmö som har hängt med i snart ett helt decenium. De levererar sina låtar i ren perfektion och är hänsynslöst tighta. För tillfället håller de på att spela in en ny EP som ska släppas i höst.

Sterbhaus (Sthlm)
Sterbhaus från Stockholm är kvartetten som blandar en redigt röj genom en sorts svartmetallisk thrash/döds med en gnutta humor. Nya skivan "Angels for Breakfast ...And God for Lunch" (Släpps 24/8 2012 /Killhead) är inspelad i Abyss och mixad av Jonas Kjellgren och visar ett Sterbhaus som mer eller mindre återuppfunnit sig själv genom uppdaskning och flitigt spelande på turnéer i bla Chile och på tyska festivaler som Rock Harz (Blind Guardian, Amon Amarth, Lacuna Coil etc), Way of Darkness (Destruction mfl), Metal-Splash (Sodom mfl) och på svenska såsom Metaltown 09, Sthlm Thrashfest mfl. I februari bär det av till Chile igen men innan dess besöker dom Malmö för första gången.

Inget förköp.

60 kr (fri entre till bar och restaurang)

Tid: 19-03 (Ons 3 Okt)

Ålder: 18 år

Lägg till en tagg
Arrangör av Massdistraction

Debaser Malmö

Pris

60 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 17

Spara intressen för Massdistraction
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Massdistraction

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Massdistraction

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Park & Picknick / Barn & Familj Folkets Park
Nöje för hela familjen
Jag söker
Laddar guider...