Evenemanget har varit

Summersault

Nattklubb

Summersault
Debaser

Summersault + Friska Viljor + Technicolor Poets

Nu är det äntligen dags för fantastiska sommarklubben Summersault att fira Juli och ta med er på en vidunderlig djupdykning i pop. Det serveras dansant pop från sju decennier och det bjuds på fabulösa livvakter på både inomhus- och utomhusscenen.

Utomhusscenen regeras av unga psykrockarna på frammarsch - Technicolor Poets, som bjuder på en unik show. Kvällens gäst-dj Lisa sätter fart på hula-båset med hjälp av pop, soul, psych och rock'n'roll från förr och nu som får allt att vilja dansa! Gärna med platåskor och kalasbyxa på. Dessutom blir det indiekaraoke under ledning av Jacob Lind och rundpingis i trädgården hela kvällen. DJ Kick-it & DJ All-ice laddar skivväskorna med dansant euforisk pop som sätter stora dansgolvet i gungning.

På stora scenen har vi äran att presentera det svenska bandet med störst dos av glädje, energi och lekfullhet i sina låtar. Mina damer och herrar - Friska Viljor!

Texterna handlar inte längre om brustna hjärtan, säger Joakim i Friska Viljor. Och det kan man höra i inledande "Larionov" från bandets tredje album "For New Beginnings". Lika lätt som den fenomale ryske hockeyspelaren rundade tröga backar kastar sig bandet in en eufori ala Håkan Hellström. Det handlar om sorg, glädje, hopp med en större tyngd än tidigare. Kvar finns de udda instrumenten mandolin, ukelele och klockspel till dragspel, klarinett och såg som ihop med ett starkt melodiskapande gett bandet en ganska stor publik vid det här laget. En ny tid ska börja och den tillhör Friska Viljor. Daniel och Joakim är klara med sin terapi efter att hjärtan gått i kras. Lyssna på plattans tredje spår "You Meant Nothing". Stort!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Summersault

Debaser Malmö

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 1

Spara intressen för Summersault
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Summersault

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Summersault

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Jag söker
Laddar guider...