Evenemanget har varit

This Gift Is A Curse

Konsert

This Gift Is A Curse
It's A Trap på Debaser

It's A Trap
This Gift Is A Curse + Vervain
Tor 12 Juli 2012

Här kommer krossen. Och tyngden. Och kompromisslösheten. Och du är inbjuden. IT’S A TRAP! fortsätter gå all in och bokar hänsynslösa THIS GIFT IS A CURSE från Stockholm och Malmöbaserade VERVAIN, en hardcorepluton som spottar ur sig vemod och ilska utan pardon. Och med den äran.

THIS GIFT IS A CURSE
Sedan debut-EPn (Discouraged Records) som släpptes 2010 har stockholmskvartetten THIS GIFT IS A CURSE hållt sig upptagna. EPn hyllades över hela europa och banade väg för ett flertal turnéer som tog bandet genom Sverige, Danmark, Tyskland, Ungern, Österrike, Slovakien och Italien.

Nu är THIS GIFT IS A CURSE äntligen redo att presentera sitt första fullängdsalbum - "I, Guilt Bearer". Skivan bevisar att med ålder kommer erfarenhet - där den självbetitlade EPn från 2010 visade prov på ett band med enorm potential, så vittnar första albumet "I, Guilt Bearer" om ett band som har förbättrats i varje aspekt av dess varande. Låtskrivandet har nått kulmen och lyft fram detaljerna samtidigt som helheten blivit ytterligare sammansmält. Framförandet är klanderfritt och visar varje känslonyans från bandets kreativa process. Produktionen är fullständigt transparent - och därmed perfekt lämpad för THIS GIFT IS A CURSE.

VERVAIN
Hardcore. Kort och gott. Snortight och svinarg sådan dessutom. På svenska mestadels. Med en fullängdare, "Rigshospitalet", en sjutummare, "Stadens ljus", en EP, "Gammal skate/ny hardcore" och en medverkan på "Turist i tillvaron vol. 3" i ryggen går denna kvartett från klarhet till klarhet och det var bara en tidsfråga innan vi skulle boka dem. Mot en bakgrund i bl.a. WHEN WE FALL, RATAD och IMMERSED IN BLOOD besitter medlemmarna rutin som kan blåsa ut valfri venue. Nu är det Debaser Malmö som ska stå pall.

Let’s get ready to rumble!

// Jonas Appelqvist, IT’S ATRAP! //

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av This Gift Is A Curse

Debaser Malmö

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 17

Spara intressen för This Gift Is A Curse
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för This Gift Is A Curse

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för This Gift Is A Curse

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Park & Picknick / Barn & Familj Folkets Park
Nöje för hela familjen
Jag söker
Laddar guider...