Evenemanget har varit

Cykelfest och Moon Rider

Film / Utställning

Cykelfest och Moon Rider

Cykelfest och Moon Rider Doc Lounge Malmö visar

Doc Lounge Malmö visar film

VÅRENS CYKELFEST!

På tisdag välkomnar vi våren med öppna armar och förvandlar Babel till ett cykelmekka av rang. Det bjuds på den inspirerande filmen MOON RIDER, cykelutställning, specialinbjudna gäster, Cykelkökets mobila verkstad och ett helt perfekt soundtrack. Be there!

MOON RIDERwww.moonriderthemovie.com/
av Daniel Dencik / Danmark / 2012
Filmmusik: Erik Enocksson

KVÄLLENS DJS: Philip och Patch är medlemmar i Pista Malmø och har de senaste åren hållit i Un Giro di Sporco Sud - Sveriges största fastnavslopp. Till kvällens soundtrack utlovas bland annat på Kraftwerk, Daft Punk och Tron, men även inslag av Kavinsky och Cut Copy.

UTSTÄLLNING: 'Cyklism Malmö' samt 'Chapelli' besöker oss och ställer ut guldkorn att beskåda.

BONUS: Cykelköket besöker oss med sin mobila verkstad.

När Rasmus Quaade är arton år bestämmer han sig för att bli en professionell cyklist, en av hans främsta strykor är att han inte lyssnar till sin kropps varningssignaler. Det är en extrem fysisk och psykisk kamp, Rasmus fysik är perfekt för cykling, men hans tankar och konstant reflektion om liv och död blir hans största motståndare i kampen för att leva ut sin dröm: att bli världsmästare i tempolopp. Det är en berättelse från insidan av en racing hjälm, Rasmus bjuder med oss på hans stora turné, där vi möter tvivel, rädsla, död disk, men även eufori av att vara bland de bästa i världen. Med oförsynt rå ärlighet och kameran fäst på Quaades cykelhjälm visar ’Moon Rider’ vilket mod, vilja och styrka det krävs för att bli en professionell cyklist. Ett hjärtskärande porträtt av en ung talangs extrema och ensamma liv.

In English: We recognise champions at their pinnacle. But what does it take to get them there? Moonrider looks inside the mental and physical struggle of young Danish cyclist Rasmus Quaade to become a professional rider. Shot on stunning super 8, the beauty and the torment of the lonely world of cycling is caught at every turn.

Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Kulturstöd, Film i Skåne, SVT, ABF, Svenska Filminstitutet, Folkets Bio Malmö, WG Film och Babel.

Lägg till en tagg
Arrangör av Cykelfest och Moon Rider

Doc Lounge Malmö

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Spångatan 38

Spara intressen för Cykelfest och Moon Rider
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Cykelfest och Moon Rider

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Cykelfest och Moon Rider

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Utställning Smart!
Malmö Museer
Utställning Från 1500 till Nu
Malmö Konstmuseum
Jag söker
Laddar guider...