Evenemanget har varit

Fulkultur

Konsert / Kalas & Festival

Fulkultur

Fulkultur Fiendens Musik, Trevolt, Bella Zeylon &

Fiendens Musik, Trevolt, Bella Zeylon & Rick Titrö

Dörrarna öppnar: 21:00
På scen: 21:30
Dörrarna stängs: 01:00

Fiendens Musik
Det finns ett gammalt ordspråk som säger att gammal är äldst och att Harry är ännu äldre. Det stämmer. Fiendens Musik, som var den felande länken mellan den svenska musikrörelsen (proggen) och punken, har hållit på länge. De bildades 1977 och hann med att släppa fyra singlar och två album innan de splittrades 1980. Dock återuppstod de lite löst i början av 2000-talet. Men nu har de återuppstått ordentligt. De är tillochmed i full gång med att färdigställa ett nytt album.
Du går aldrig säker för Fiendens Musik!
www.myspace.com/fiendensmusik

Trevolt
Trevolt är en trio som spelar melodiös punkrock med sång på skånska. Med influenser från 90-talets svenska punkvåg och 80-talets amerikanska punkrock har de skapat en egen stil, en fri stil. Lägg där till en trippelinjektion av poppunk, skatepunk och trallpunk och vi börjar närma oss ett försök till genredefinition. Trevolt startades upp i slutet av juni 2008 i Malmö och bandets 3 medlemmar har sammanlagt 35 år bakom sig inom punk/rock. Fullängdsdebuten "I All Hast" släpptes den 26:e mars 2010 på Heptown Records.
www.myspace.com/trevoltpunk
http://www.hepcat.se/index.php?cPath=1_33_10128

Bella Zeylon
Bella kallar sin musik rätt och slätt för vispop. Det dröjde innan hon förstod att hon kunde skriva själv, men när hon väl kommit över rädslan för att det hon skrev inte skulle bli bra, då kunde hon äntligen börja utvecklas i lugn och ro. Bella skulle vilja se många av sina sånger som försvarstal. I sitt liv som gatumusiker/slacker blir hon starkt ifrågasatt. Det gör att hon hela tiden måste vara stridsberedd o redo att stå upp för sig själv. Så med sina texter vill hon alltså hylla och försvara alla dessa modiga dagdrivare som vågar leva efter eget huvud, bilda sig en egen världsbild, och som förstått det livsviktiga i att fortsätta leka: o då inte nödvändigtvis för att lekarna skulle leda nånstans, utan för att de gör oss lyckliga.
www.myspace.com/bellazeylon

Rick Titrö
Fulkulturs egen festivaldirektör. Precis som Bella brukar Rick stå och föra oväsen för förbipasserande väsen på Lund Central. Med ett starkt sammhällsengagemang och ett stort intresse för människans mentala små skrymslen har Rick Titrö skrivit ett stort antal låtar i olika genrer, dock med ett fokus på visor som lika gärna skulle kunna vara en del av punken.
www.myspace.com/rickitroewww.myspace.com/karleksministeriet

Du kommer väl?

Lägg till en tagg
Mobiltelefon

0737-18 85 15

Websida

http://www.bodoni.se

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 20

Spara intressen för Fulkultur
???AddInterest??? Gilla evenemanget
Betyg för Fulkultur

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Fulkultur

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Restaurang BELLE epoque
Möllevångens bistro
Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Jag söker
Laddar guider...