Evenemanget har varit

Festivalent #2

Konsert

Festivalent #2

Festivalent #2 Festivalent på Moriskan. Igen!

Festivalent på Moriskan. Igen!

Hemma Hos presenterar Festivalent #2. Minifestivalen som gör det gråa och ambivalenta - vitt, självklart och inbjudande. Denna kväll med tre liveband och två releasefester. På scen finner vi Emerald Park, Nude Party och Pmtoyou. I DJ-båset står Malmös egna indiedrottning Hawkeye Linda. En magisk kväll väntar!

Lördag 4 maj · kl 22-03 · fri entré före kl 22, kl 22-23: 80kr, sedan 100kr

Emerald Park kan spåras tillbaka till 2002. Under de tio år som gått har bandet gjort en musikalisk resa genom olika genrer; från alt.country via powerpop till dagens hybrid av lo-fi, Stephen Merrit-indie, amerikana och Kanada-indie.
När Emerald Park förra året spelade på Midem i Cannes, Siestafestivalen och på indieklubben "Hit the North" i Hamburg var det med ett sjumannaband bestående av Tobias Borelius, Martina Johansson Conny Fridh, Frans af Schmidt, Daniel Jönsson, Mattias Wilke och Måns Katsler. Samma uppsättning som tillsammans har arbetat fram de fyra låtarna på den nya EP: n "Black Box Ep" som släpps dagen innan Festivalent.
http://emeraldpark.bandcamp.com/

Malmös mest påklädda nakenband Nude Party är tillbaka med en ny färsk EP! Bandet leverera gladrock inspirerad av enhörningar, France Gall och mantlar. Helt enkelt indie när indie är som bäst. När bandet för två år sedan släppte EP:n "And what are you gonna do about it?" blev den mottagen av kritiker med öppna armar. Roligare än såhär blir det i alla fall inte med kläderna på!
http://nudeparty.se/

Mannen bakom Pmtoyou, Anton Thoursie har arbetat med sitt projekt i snarare tio år. Först för dryga ett år sedan tog han in Roland Johansson på bas och Martin Ljungberg på synth och sång. Ett mer levande och drömskt band har växt fram. Genombrottet kom med låten "Yell" som släpptes i slutet av 2012. Efter det har Pm spelat på Debaser, Jazzhuset, Café de Lux och snart även Festivalent.
http://pmtoyou1.bandcamp.com/

Hawkeye Linda gör det hon är bäst på, levererar både nya som gamla indiehits till Sveriges befolkning. Creme de la creme så att säga. Vi ses på dansgolvet!"

Varmt Välkomna!

Maila till mail@hemmahos.com för att fixa in dig själv gratis innan 23. 100 platser finns till förfogande, så skynda långsamt!

Lägg till en tagg
Arrangör av Festivalent #2

Hemma Hos

Pris

80 kr

Websida

http://www.demobanken.com

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Norra Parkgatan 17

Spara intressen för Festivalent #2
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Festivalent #2

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Festivalent #2

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Öppen Scen
Varje tisdag på Mässingshornet
Bar / Konsert B.A.R
Krog & Vinbar på Erik Dahlbergsgatan
Specialerbjudanden Brunch
Söndagar på KALK
Matkultur / Restaurang Smör & Bröd | Gamla Väster
Lunch och catering restaurang
Jag söker
Laddar guider...