Evenemanget har varit

Krater

Nattklubb

Krater

Krater Inkonst

Guider
Inkonst

Krater består av Clara Olsson, Sigge Falk, Joel Metz (Farkas, Sekten) & Kristian Anshelm (Cirkus).

Sigge vandrar längs dubstepens rötter & söker sig till Grime och UKG med en massa twister. Ibland sjunker tempot, och hustrummorna gör besök, då snackar vi basig funky-house direkt från London. Den galna juken från Chicago har influerat flera producenter från den engelska basmusiken och det är inte så sällan som tempot ökar och även juken hälsar på i Sigges sets. Räkna med en massa stök & kärlek från DJ-båset som stavas b-a-s.

Kristian Anshelm spelar en viktig roll i Kratercrew. Han har stor erfarenhet i malmös klubbliv och många meriter då han har producerat klubbar som Cirkus, Sweetness, Belle m.fl. Goda fingerfärdigheter på Cello och på trummaskin gör honom till mer än en duktig DJ!

Farkas (Sekten) är ett av artistnamnen som Malmöproducenten Joel Metz bär när han skapar musik i studion. De genrer som produceras är allt från UK Garage, Drum & Bass och Dubstep till många andra UK-influerade
bas-stilar. Joel har sedan länge haft ett stort intresse för jazz och funk, och som idag är starka influenser även när han skapar basdriven klubbmusik. Skivkontrakt är påskrivet med flera bolag och under 2012 så är det en mängd vinyl och digital-släpp uppskrivit på kalendern.

Joel får ofta sin musik spelad på de brittiska radiokanalerna Radio 1 och 1xtra. Med stark support av elektronika-DJs så som Skream, Benga,Rusko, L-Wiz och andra stora akter så är framtiden för denna producent ljus.

Med oss i gänget har vi också Clara “fixaren", som kommer med en massa fantastiska kreativa idéer och fixar saker utöver musiken som vi andra aldrig hade tänkt på, vilken tur vi har! Drivkraft och ett outside-the-box-tänk gör Clara till en essentiel del av Krater-crew.

Datum: 23/3 Tid: 23:00-03:00 Rum: Klubben & Foajébaren Entré: 80 kr

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Krater

Inkonst

Pris

80 kr

Websida

http://www.inkonst.com

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 29

Spara intressen för Krater
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Krater

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Krater

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Jag söker
Laddar guider...