Evenemanget har varit

Noize!

Nattklubb

Noize!

Noize! Inkonst

Inkonst

I samarbete med Excession Agency och Cuepoint.tv kan vi stolt presentera ännu en Sverigepremiär men framförallt den bokning som ligger oss närmast hjärtat i år. Vi har lyckats övertala 16 Bit Lolitas att lämna toppklubbarna och värmen i Sydamerika för att bara över en kväll komma till Inkonst och se till att höja våra serotonin nivåer med sina varma beats, så att vi klarar oss igenom ytterligare en kall & mörk vinter.

Skimrande progressive house är en sällsynthet dessa dagar och 16 Bit Lolitas är en av få artister fortfarande engagerad i det eteriska och släpper regelbundet nytt via deras utmärkta etikett Bits & Pieces. Lolitas består utav Peter Kriek och Ariaan Olieroock som konstant leverar tighta produktioner som sticker ut i en overcrowded marketplace. Varje bit utav deras elektroniska musik är tålmodigt utformad och producerad med stor känsla & omtanke.

Deras stil kan beskrivas som en kombination utav back-in-the-day-backroom house med sin varma basslines och moderna big room låtar som ger publiken den där pinglandes händerna i luften känslan som de så åtrår. Ariaan’s dj sets består nästan helt och hållet av egna exklusiva produktioner och på så sätt sticker han ut från resten av världens record changers, genom att leverera ett helt unikt sound.

16 Bit Lolitas beslutade sig för att själva ha kontroll utav majoriteten av deras releaser och därför startade dem sitt egna praisade skivolag Bits & Pieces, och har gång på gång släppt hit på hit! Deras sound beskriver allt som är bra med House musik.

Per Hammar är Stjärnskottet som tagit Malmö med storm! Med solo-spelningar både på hemmaplan, runt om i Europa och på turné med Slagsmålsklubben bygger han nu upp sitt rykte och sin karriär som DJ. I vintras släppte han låten “Bang" på tyska labeln Great Stuff Recordings. Den toppade listor i veckor på ‘beatport.com’ och sålde slut lagret med vinyl

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Noize!

Inkonst

Telefonnummer

Websida

http://www.inkonst.com/historia.php

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 29

Spara intressen för Noize!
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Noize!

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Noize!

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Jag söker
Laddar guider...