Evenemanget har varit

RYSKA POSTEN

Nattklubb

RYSKA POSTEN

RYSKA POSTEN Inkonst

Inkonst

Ryska Posten är en konceptklubb som har som mål att berika den svenska musik- & klubbscenen med nya spännande musikfenomen från Ryssland.

Vi vill öppna upp dörrar för musiker, DJs, konstnärer och allehanda artister från Ryssland och skapa fler möjligheter för musikaliska utbyten mellan våra länder. Vi bjuder på en brokig helkväll med projektioner av sovjetisk animationskonst, maskerad, ryska posten-lek, diktuppläsning, två dansgolv samt liveakter från Ryssland. I samma sekund som du kliver in i lokalen möts du av gästvänlig rysk atmosfär med autentiska kläder och dekor, musik, konst och roliga överraskningar.

Tidigt under kvällen, i Nya Rummet, bjuder vi på diktuppläsning på både svenska och ryska baserad på verk av Vladimir Vysotsky. Denna afton har vi även ett exklusivt gästspel av Ola Salo med ett kort medley på några av hans personliga ryska favoritlåtar till ett dragspelskomp av Oscar Hielm. Efteråt regeras lilla dansgolvet av DJ Chapaev som kommer att guida oss igenom guldkorn från rysk pop och rockhistoria.

I Klubben har vi äran att presentera rockkollektivet Mar'ya från industristaden Cherepovets, ett ungt band som har uppmärksammats och prisats i ryska medier. I våras släppte de sitt debutalbum Escapism som spelas flitigt på ryska radiokanaler. Den 17-åriga sångerskan och låtskrivaren Mar'ya är frontfiguren i bandet. Hennes säregna röst och starka karaktäristiska poesi utgör kärnan i deras musikstil och kostnärliga vision.

Djupt personliga berörande poetiska strofer flätas samman med klassiska rockslingor. Oslipad rysk rock när den är som bäst. Före, mellan och efter akterna kokar stora dansgolvet under ledning av hus-DJs Alice (Everybody Gets Lonely Sometimes, Summersault) & Natasha (Ryska Posten) som spelar det bästa inom ryskinspirerad dansant pop, rock, indie och elektronica. Missa inte detta unika tillfälle att bekanta dig med klubbkultur från samtida Ryssland. Ryska Posten rekommenderar - beställ vodka med saltgurka i baren! Klädsel: ryssrelaterat - låt fantasin flöda.

Datum: 26/10
Tid: 21-03
Rum: Klubben/Nya Rummet
Entré: 100:-

Lägg till en tagg
Arrangör av RYSKA POSTEN

Inkonst

Pris

20 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.inkonst.com/historia.php

Åldersgräns

100

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Malmö, Bergsgatan 29

Spara intressen för RYSKA POSTEN
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för RYSKA POSTEN

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för RYSKA POSTEN

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Babel Nattklubb
Partykyrkan numero uno
Nattklubb Etage
Hits, house och elektro på Stortorget
Nattklubb I love Party
Hipp på fredagar
Nattklubb Adelgatan
Malmös hetaste mötesplats
Nattklubb Swing Inn Nightclub
Två etager dans för 30 plus!
Jag söker
Laddar guider...